Reparație Xiaomi TV in Chisinau

40010 clienti multumiti in 12 ani

70020 dispozitive reparate

Află prețul online

Pret Reparatie Xiaomi TV

ServiciuTimpul ReparațieiGaranție Comanda
Repararea antenei TV Xiaomi de la 1 zi 3 luni
Repararea conectorilor audio TV Xiaomi de la 1 zi 3 luni
Repararea difuzoarelor TV Xiaomi de la 1 zi 3 luni
Repararea adaptorului wifi pentru televizor Xiaomi de la 1 zi 3 luni
Repararea conectorului HDMI de pe un televizor Xiaomi de la 1 zi 3 luni
Repararea butonulului senzorial al televizorului Xiaomi ≈de la 1 zi de la 30 zile
Reparatie sloturi USB TV Xiaomi de la 1 zi de la 30 zile
Repararea butonului de alimentare a televizorului Xiaomi ≈1 zi 30 zile
Reparatia placa de sistem TV Xiaomi de la 1 zi de la 3 luni
Schimbarea led televizor Xiaomi 1-3 zile 12 luni
Diagnosticarea televizorului Xiaomi 1-2 zile 10 zile
Cum decurge reparatie
Recepție pentru reparații
Recepție pentru reparații
Acceptăm dispozitivul dumneavoastră Xiaomi TV la centrul de service.
Diagnosticare si reparatii
Diagnosticare si reparatii
Mesterul efectuează diagnostica Xiaomi TV pentru detectarea precisă a defecțiunilor
Gata cu garantie!
Gata cu garantie!
Îți primesti reparat Xiaomi TV cu garantie pana la 6 luni.
Suntem pe harta
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, str.B. Bodoni 33
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, Dacia 24

Lasă o cerere

Livrați sau trimiteți
Puteți livra personal dispozitivul pentru reparație la adresa Chisinau,Bodoni 33 sau str. Dacia 24 sau trimis de Nova Poshta din orice oras din Moldova.
Sună un curier
Curierul nostru vă va ridica dispozitivul într-o locație convenabilă pentru dvs. După reparație, vă vom livra înapoi dispozitivul reparat.
Feedback de la clienții noștri

хороший сервис. ноутбук быстрее работает, документы не исчезли 😁 приятная атмосфера. все расскажут, все покажут. если через сайт регистрироваться, чтоб проверить/починить телефон, или ноутбук – может быть хорошая скидка.

Arron Service, recomand👍. Mi- am reparat ecranul la telefon Xiaomi Redmi 7A. Avantajele: profesionalism, calitate 100%, amabilitate angajaților, lucrările se efectuează în termenii stabiliți, oferirea garanției la reparație, amplasarea în două sectoare: Centru și Botanica. La sigur pe viitor vom apela, doar la Arron Service.

Очень быстрый и профессиональный ремонт. В моем случае была Кофемашина. Я была уверенна, что ждать запчастей придется как обычно больше месяца, но нет, все было готово за 3!!! Дня.
Большое спасибо за скорость и приятное обслуживание

Ион Скутару
5/5

Dupa 2 incercari au gasit problema reala si au dedus, din pretul final, suma achitata pentru 2 diagnoze.
Referitor la munca facuta, sunt oarecum satisfacut. Spun „oarecum” pentru ca abia dupa ce am lasat review-ul pe maps, au cautat sa „dreagă” treaba.

Recomad cu încredere echipa „ArronService…,băeții care-și cunosc bine meseriasi, foarte recepivii,la un preț pămîntesc.
Sunt foarte mulțumit !!!
Mai am de lucru pentru voi băeți
Avantajele noastre
Facem reparatie minore gratuit.
Facem reparatie minore gratuit.
Beneficiaza acum
În fiecare lună efectuam concursuri pentru reparații gratuite pe instagram
În fiecare lună efectuam concursuri pentru reparații gratuite pe instagram
Instagram
2 service-uri in Chisinau
2 service-uri in Chisinau
Bodoni 33 și Dacia 24
Deschide
Obțineți un cadou de 250 de lei pentru reparații!
Obțineți un cadou de 250 de lei pentru reparații!
Primiți un cadou
Ne aflăm în Instagram
🔥Vino și aplică pelicula bronată pe bază de hidrogel , ce ajută împotriva loviturilor și regenerează zgârieturile !🤪 😱Îți oferim o garanție de 365 zile ! ⚙️Noi purtăm răspundere pentru calitatea serviciului pe care îl acordăm!
Mama cu pisici are încredere în noi și în profesionalismul pe care îl deținem ! 🛠️ Te putem ajuta în reparația telefoanelor, laptopuri, calculatoare, mașini de cafea.😍 🔩Avem și accesorii potrivite pentru telefonul tău. Vino și convinge-te singur de Abilitățile care le avem !
⭕️ Ai laptopul defect și nu știi cum să-l repari? Noi suntem aici pentru a te ajuta! ....
Ce fac dacă am spart ecranul la telefon ?😭 🛠️ Apelează la un service specializat , care va repara problema și va înlocui ecranul cu altul nou și original ! 😎 Noi lucrăm doar cu piese ORIGINALE și avem grijă ca telefonul tău să lucreze la perfecție! Reparăm orice model de telefon la un PREȚ avantajos !💰
Dragi clienți, dorim să vă anunțăm că duminica aceasta service-ul nu va funcționa 🥲 Data 23.04 ❌ De luni activăm în regim normal.🙏🏻

Xiaomi este un brand popular producator de televizoare cunoscut pentru ecranele sale de înaltă calitate și designul elegant. Cu toate acestea, ca toate dispozitivele electronice, televizoarele Xiaomi se pot defecta și necesită reparații. În acest articol, vom analiza câteva dintre problemele comune pe care le pot întâmpina proprietarii de televizoare Xiaomi și cum să le rezolvăm. Una dintre problemele frecvente cu televizoarele Xiaomi este problema cu alimentarea cu energie. Dacă televizorul nu pornește sau întâmpină probleme intermitente de alimentare, sursa de alimentare poate fi de vină. Pentru a remedia această problemă, trebuie să deconectați televizorul, să verificați dacă cablul de alimentare nu este deteriorat și să încercați să îl conectați la o altă priză. Dacă problema persistă, este posibil să fie necesară înlocuirea sursei de alimentare. O altă problemă cu care se pot confrunta proprietarii de televizoare Xiaomi este o telecomandă care funcționează defectuos. Dacă telecomanda nu funcționează sau funcționează doar intermitent, poate fi necesar să înlocuiți bateriile sau să încercați să resetați telecomanda. Dacă aceste soluții nu ajută, poate fi necesar să achiziționați o nouă telecomandă. O altă problemă comună cu televizoarele Xiaomi este un port HDMI defect. Dacă televizorul nu afișează o imagine când încercați să conectați un dispozitiv prin portul HDMI, portul poate fi deteriorat. În acest caz, va fi necesar sa solicitati servicii de reparatie la un service specializat. În cele din urmă, unii proprietari de televizoare Xiaomi pot întâmpina probleme de afișare, cum ar fi linii  pe ecran sau o imagine distorsionată. Aceste probleme pot fi cauzate de o varietate de lucruri, inclusiv de un panou de afișare defectuos sau probleme cu software-ul televizorului. Aceste probleme pot fi rezolvate printr-o actualizare de software sau o înlocuire profesională a panoului de afișare. În concluzie, trebuie remarcat faptul că televizoarele Xiaomi, ca orice alte electronice, se pot defecta și necesită reparații. Dacă aveți probleme cu televizorul dvs. Xiaomi, încercați să o depanați verificând sursa de alimentare, telecomanda, portul HDMI sau afișajul. Dacă aceste soluții nu ajută, atunci contactați centrul nostru de service unde vă putem diagnostica televizorul Xiaomi și prin urmare, să reparam dispozitivul dvs.

Întrebări frecvente despre reparații Xiaomi TV
Care este garanția la serviciile de reparație Xiaomi TV?
Garanția la reparațiile efectuate Xiaomi TV variază de la 0 pînă la 30 și include garanția la piesa schimbată
Cît timp dureaza reparatia la Xiaomi TV?
Majoritatea reparațiilor Xiaomi TV meșterii efectueaza în decurs de 2 ore după efectuarea diagnosticării, cu excepția cazurilor mai dificile

Au ramas ceva intrebari?

    Позвонить