Reparație Philips TV in Chisinau

40010 clienti multumiti in 12 ani

70020 dispozitive reparate

Află prețul online

Pret Reparatie Philips TV

ServiciuTimpul ReparațieiGaranție Comanda
Repararea antenei TV Philips de la 1 zi 3 luni
Repararea conectorilor audio TV Philips de la 1 zi 3 luni
Repararea difuzoarelor TV Philips de la 1 zi 3 luni
Repararea adaptorului wifi pentru televizor Philips de la 1 zi 3 luni
Repararea conectorului HDMI de pe un televizor Philips de la 1 zi 3 luni
Repararea butonulului senzorial al televizorului Philips ≈de la 1 zi de la 30 zile
Reparatie sloturi USB TV Philips de la 1 zi de la 30 zile
Repararea butonului de alimentare a televizorului Philips ≈1 zi 30 zile
Reparatia placa de sistem TV Philips de la 1 zi de la 3 luni
Schimbarea led televizor Philips 1-3 zile 12 luni
Diagnosticarea televizorului Philips 1-2 zile 10 zile
Cum decurge reparatie
Recepție pentru reparații
Recepție pentru reparații
Acceptăm dispozitivul dumneavoastră Philips TV la centrul de service.
Diagnosticare si reparatii
Diagnosticare si reparatii
Mesterul efectuează diagnostica Philips TV pentru detectarea precisă a defecțiunilor
Gata cu garantie!
Gata cu garantie!
Îți primesti reparat Philips TV cu garantie pana la 6 luni.
Suntem pe harta
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, str.B. Bodoni 33
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, Dacia 24

Lasă o cerere

Livrați sau trimiteți
Puteți livra personal dispozitivul pentru reparație la adresa Chisinau,Bodoni 33 sau str. Dacia 24 sau trimis de Nova Poshta din orice oras din Moldova.
Sună un curier
Curierul nostru vă va ridica dispozitivul într-o locație convenabilă pentru dvs. După reparație, vă vom livra înapoi dispozitivul reparat.
Feedback de la clienții noștri

хороший сервис. ноутбук быстрее работает, документы не исчезли 😁 приятная атмосфера. все расскажут, все покажут. если через сайт регистрироваться, чтоб проверить/починить телефон, или ноутбук – может быть хорошая скидка.

Arron Service, recomand👍. Mi- am reparat ecranul la telefon Xiaomi Redmi 7A. Avantajele: profesionalism, calitate 100%, amabilitate angajaților, lucrările se efectuează în termenii stabiliți, oferirea garanției la reparație, amplasarea în două sectoare: Centru și Botanica. La sigur pe viitor vom apela, doar la Arron Service.

Очень быстрый и профессиональный ремонт. В моем случае была Кофемашина. Я была уверенна, что ждать запчастей придется как обычно больше месяца, но нет, все было готово за 3!!! Дня.
Большое спасибо за скорость и приятное обслуживание

Ион Скутару
5/5

Dupa 2 incercari au gasit problema reala si au dedus, din pretul final, suma achitata pentru 2 diagnoze.
Referitor la munca facuta, sunt oarecum satisfacut. Spun „oarecum” pentru ca abia dupa ce am lasat review-ul pe maps, au cautat sa „dreagă” treaba.

Recomad cu încredere echipa „ArronService…,băeții care-și cunosc bine meseriasi, foarte recepivii,la un preț pămîntesc.
Sunt foarte mulțumit !!!
Mai am de lucru pentru voi băeți
Avantajele noastre
Facem reparatie minore gratuit.
Facem reparatie minore gratuit.
Beneficiaza acum
În fiecare lună efectuam concursuri pentru reparații gratuite pe instagram
În fiecare lună efectuam concursuri pentru reparații gratuite pe instagram
Instagram
2 service-uri in Chisinau
2 service-uri in Chisinau
Bodoni 33 și Dacia 24
Deschide
Obțineți un cadou de 250 de lei pentru reparații!
Obțineți un cadou de 250 de lei pentru reparații!
Primiți un cadou
Ne aflăm în Instagram
🔥Vino și aplică pelicula bronată pe bază de hidrogel , ce ajută împotriva loviturilor și regenerează zgârieturile !🤪 😱Îți oferim o garanție de 365 zile ! ⚙️Noi purtăm răspundere pentru calitatea serviciului pe care îl acordăm!
Mama cu pisici are încredere în noi și în profesionalismul pe care îl deținem ! 🛠️ Te putem ajuta în reparația telefoanelor, laptopuri, calculatoare, mașini de cafea.😍 🔩Avem și accesorii potrivite pentru telefonul tău. Vino și convinge-te singur de Abilitățile care le avem !
⭕️ Ai laptopul defect și nu știi cum să-l repari? Noi suntem aici pentru a te ajuta! ....
Ce fac dacă am spart ecranul la telefon ?😭 🛠️ Apelează la un service specializat , care va repara problema și va înlocui ecranul cu altul nou și original ! 😎 Noi lucrăm doar cu piese ORIGINALE și avem grijă ca telefonul tău să lucreze la perfecție! Reparăm orice model de telefon la un PREȚ avantajos !💰
Dragi clienți, dorim să vă anunțăm că duminica aceasta service-ul nu va funcționa 🥲 Data 23.04 ❌ De luni activăm în regim normal.🙏🏻

Repararea televizoarelor poate fi o bătaie de cap, mai ales dacă dețineți o marcă de televizor care nu este utilizată pe scară largă sau pentru care piese sunt greu de găsit. Cu toate acestea, dacă aveți un televizor Philips, puteți fi sigur că găsirea unui service de reparații sau de piese pentru televizorul dvs. nu va fi o problemă. Philips este un brand bine cunoscut și de încredere în industria televizoarelor, cu o lungă istorie în producerea de televizoare de înaltă calitate. Prin urmare, nu este neobișnuit ca televizoarele Philips să reziste câțiva ani fără a întâmpina probleme. Cu toate acestea, ca orice alt dispozitiv electronic, televizoarele se pot confrunta, mai devreme sau mai târziu, cu o formă de defecțiune. Cele mai frecvente probleme pe care le pot întâmpina televizoarele Philips sunt problemele de imagine, de sunet sau de conexiune. Problemele de imagine pot varia de la o imagine distorsionată sau neclară la lipsa completa a imaginii. Problemele de sunet pot varia de la lipsa completa a sunetului până la sunet distorsionat sau înfundat. Problemele de conexiune pot include probleme legate de capacitatea televizorului de a se conecta la Internet sau la alte dispozitive, cum ar fi un player Blu-ray sau o consolă de jocuri. Dacă întâmpinați oricare dintre aceste probleme cu televizorul dvs. Philips, primul pas este să verificați dacă toate conexiunile sunt sigure și funcționează. Dacă problema persistă, poate fi necesar să solicitați ajutor profesional. Din fericire, este ușor să găsești un service de reparații TV Philips.
Deoarece centrul nostru de service repară televizoarele Philips de câțiva ani, datorită experienței noastre extinse, diagnosticăm o defecțiune aproape dintr-o privire și, datorită identificării rapide a unei probleme, reparația în sine este efectuată foarte rapid. Pe o notă finală, deși niciun televizor nu este imun la defectiuni, un proprietar de televizor Philips poate fi sigur că găsirea unui service de reparații sau de piese pentru televizorul dvs. nu va fi o sarcină dificilă. Contactați centrul nostru de service Arron și asigurați-vă că televizorul dvs. este pe mâini bune.

Întrebări frecvente despre reparații Philips TV
Care este garanția la serviciile de reparație Philips TV?
Garanția la reparațiile efectuate Philips TV variază de la 0 pînă la 30 și include garanția la piesa schimbată
Cît timp dureaza reparatia la Philips TV?
Majoritatea reparațiilor Philips TV meșterii efectueaza în decurs de 2 ore după efectuarea diagnosticării, cu excepția cazurilor mai dificile

Au ramas ceva intrebari?

    Позвонить