Reparatie televizoare

40010 clienti multumiti in 12 ani

70020 dispozitive reparate

Alege televizorul la care ai nevoie de reparatie:

Consultarea meșterului online
ServiciuTimpul ReparațieiGaranție Comanda
Diagnosticarea televizoare 1-2 zile 10 zile
Schimbarea led televizor televizoare 1-3 zile 12 luni
Reparatia placa de sistem televizoare 1 zi 3 luni
Repararea butonului de alimentare televizoare 1 zi 30 zile
Reparatie sloturi USB televizoare 1 zi 30 zile
Repararea butonulului senzorial televizoare 1 zi 30 zile
Repararea conectorului HDMI televizoare 1 zi 3 luni
Repararea adaptorului wifi televizoare 1 zi 3 luni
Repararea difuzoarelor televizoare 1 zi 3 luni
Repararea conectorilor audio televizoare 1 zi 3 luni
Repararea antenei televizoare 1 zi 3 luni
Cum decurge reparatie
Recepție pentru reparații
Recepție pentru reparații
Acceptăm dispozitivul dumneavoastră la centrul de service.
Diagnosticare si reparatii
Diagnosticare si reparatii
Mesterul efectuează diagnostica pentru detectarea precisă a defecțiunilor
Gata cu garantie!
Gata cu garantie!
Îți primesti reparat cu garantie pana la 6 luni.

Fotografiile service centrelor noastre

Filiala Centru

Filiala Botanica

Reparatii Modulare

Reparatii la nivel de microelectronică

Support Clienți

Service TV Chisinau

Repararea unui televizor este o chestiune importanta care ar trebui sa fie efectuata numai de catre profesionisti calificati. Desi televizoarele moderne sunt fabricate cu un grad ridicat de fiabilitate, pot aparea totusi anumite defectiuni. Defectiunile frecvente ale televizoarelor sunt urmatoarele:Ecranul defect este una dintre cele mai frecvente defectiuni. Pe ecran pot aparea o varietate de defecte, cum ar fi dungi, distorsiuni ale imaginii etc. Acest lucru se datoreaza adesea deteriorarii circuitelor electronice ale televizorului.Sunetul defectuos este o alta defectiune frecventa. Sunetul poate fi prea slab sau, dimpotriva, prea puternic, sau claritatea sunetului poate fi afectata. O defectiune audio poate fi cauzata de deteriorarea circuitelor audio ale televizorului, de un codec audio defect sau de probleme la difuzoare.Conexiune la internet defectuoasa - multe televizoare din ziua de azi au module de internet wireless incorporate, astfel incat o defectiune a conexiunii la retea poate fi foarte neplacuta. Aceasta poate fi cauzata de un modul fara fir defect, de setari de retea incorecte sau de probleme cu furnizorul de servicii de internet.Esecul telecomenzii este un defect mic, dar foarte neplacut. Este posibil ca telecomanda sa nu mai functioneze din cauza unor baterii defecte, a deteriorarii telecomenzii sau a unor setari incorecte.Pentru a rezolva aceste si alte probleme, contactati centrul nostru de reparatii TV. Nu trebuie sa deschideti televizorul si sa incercati sa reparati singur defectiunile, deoarece acest lucru ar putea duce la probleme si mai mari. De asemenea, unele dispozitive, cum ar fi televizoarele inteligente, necesita echipamente si cunostinte speciale pentru a fi reparate.Pentru a evita defectiunile frecvente ale televizorului, trebuie respectate cateva reguli:Utilizati televizorul in conformitate cu instructiunile de utilizare.Nu supraincarcati priza in care este conectat televizorul.Pastrati televizorul curat, in special in jurul radiatoarelor si al gurilor de aerisire.Evitati deteriorarea mecanica a televizorului.Respectarea acestor reguli va contribui la mentinerea fiabilitatii si durabilitatii televizorului si va reduce riscul de functionare defectuoasa si necesitatea de reparatii. Cu toate acestea, indiferent cat de bine va ingrijiti televizorul, pot aparea defectiuni, caz in care este mai bine centru oficial de reparații TV. De asemenea putem efectua reparație televizor la domiciliu!
Suntem pe harta
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, str.B. Bodoni 33
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, Dacia 24

Mai multe despre clienții noștri

Vorbesc despre noi

Întrebări frecvente despre reparații TV

Cât costă reparația unui televizor în Chișinău

Costul serviciului de reparare și diagnosticare a televizorului depinde în întregime de domeniul de aplicare a lucrării. Prețul aproximativ al reparației de la 200 de lei

Există o garanție pentru repararea televizorului?

Garanția pentru televizoarele reparate variază între 3 luni și un an. Puteți citi toate condițiile noastre de garanție la rubrica „Garanție”.

Cât timp durează să reparați un televizor?с

În cazul în care televizorul este diagnosticat și problema este identificată instantaneu, reparațiile pot dura până la două ore lucrătoare. Avem în stoc toate piesele de schimb ale televizorului dumneavoastră, ceea ce înseamnă că reparațiile pot fi efectuate mult mai rapid.

Позвонить