Avem nu doar mâini stăruitoare, dar și o inimă mare!

Minunea de Paști

Ne străduim întotdeauna să fim alături de cei care au nevoie de sprijin. Recent, am avut ocazia să facem un gest special pentru o familie formată dintr-o mamă și cei șase copii ai săi. Am oferit acestei familii un MacBook Pro, cu speranța că acest dispozitiv va face o diferență semnificativă în viața copiilor.

În această familie, până acum, copiii își realizau toate proiectele școlare folosind doar telefonul mamei, care era într-o stare deteriorată.  Acest MacBook nu este doar un instrument de învățare, ci și o fereastră către oportunități și cunoștințe noi.

MilliionTrees.md

Compania Arron este formată din oameni cu inima mare, aceasta ne ajuta să contribuim la îmbunătățirea societății și a mediului înconjurător, niciodată nu pierdem șansa de a oferi ajutor în desfășurarea activităților de salubrizare și dezvoltare a comunității.

Astfel, în primăvara anului 2022 am avut parte de o colaborare eficienta în cadrul miscării MilliionTrees.md alături de HaiMoldova, am avut marea plăcere nu doar de a inverzi teritoriul Moldovei prin sădirea copacilor, dar și de a contribui financiar prin intermediul donarii a unei sume de 2000 lei, care vor fi utilizate în scopuri de îmbunătățire a mediului înconjurător!

23 Februarie

Anul 2022 a început cu o tragedie imensă pentru întreaga omenire, țara vecină a republicii Moldova a fost atacată de țara agresor, adică Rusia cu cruditate impunătoare.
Marea parte a populației a fost nevoită să-și paraseasca casa.
În incinta service centrului Arron, a fost creat un punct de donații pentru refugiații care au avut de suferit. Pe langa aceasta, am avut posibilitatea de a vizita Centrul expozitional Moldexpo unde erau cazați o mare parte a refugiaților, pentru a oferi ajutor umanitar.

Sofia Tanurcov

Echipa Arron începe fiecare an cu un act de caritate, în 2023 am reușit să o ajutăm pe micuța Sofia Tanurcov, căreia i-au fost depistate o mulțime de diagnoze, din acest motiv este imobilizata, și are cel mai grav grad de invaliditate!
Avand in vedere aceste obstacole ale vieții, ea nu-si pierde speranta, si luptă cu acestea necătând la dificultăți! Am reușit să contribuim financiar, prin intermediul donatiei în suma de 4000 lei!

Nici un gest de bunătate nu este în zadar, cat de mic nu ar fi, din acest motiv, după posibilitate, participam la o mulțime de activități asemănătoare.

Ce părere aveți despre Arron? Lasa o recenzie

    Позвонить