Reparație Honor in Chisinau

40010 clienti multumiti in 12 ani

70020 dispozitive reparate

Află prețul online
Cum decurge reparatie
Recepție pentru reparații
Recepție pentru reparații
Acceptăm dispozitivul dumneavoastră Honor la centrul de service.
Diagnosticare si reparatii
Diagnosticare si reparatii
Mesterul efectuează diagnostica Honor pentru detectarea precisă a defecțiunilor
Gata cu garantie!
Gata cu garantie!
Îți primesti reparat Honor cu garantie pana la 6 luni.
Suntem pe harta
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, str.B. Bodoni 33
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, Dacia 24

Lasă o cerere

Livrați sau trimiteți
Puteți livra personal dispozitivul pentru reparație la adresa Chisinau,Bodoni 33 sau str. Dacia 24 sau trimis de Nova Poshta din orice oras din Moldova.
Sună un curier
Curierul nostru vă va ridica dispozitivul într-o locație convenabilă pentru dvs. După reparație, vă vom livra înapoi dispozitivul reparat.
Feedback de la clienții noștri

хороший сервис. ноутбук быстрее работает, документы не исчезли 😁 приятная атмосфера. все расскажут, все покажут. если через сайт регистрироваться, чтоб проверить/починить телефон, или ноутбук – может быть хорошая скидка.

Arron Service, recomand👍. Mi- am reparat ecranul la telefon Xiaomi Redmi 7A. Avantajele: profesionalism, calitate 100%, amabilitate angajaților, lucrările se efectuează în termenii stabiliți, oferirea garanției la reparație, amplasarea în două sectoare: Centru și Botanica. La sigur pe viitor vom apela, doar la Arron Service.

Очень быстрый и профессиональный ремонт. В моем случае была Кофемашина. Я была уверенна, что ждать запчастей придется как обычно больше месяца, но нет, все было готово за 3!!! Дня.
Большое спасибо за скорость и приятное обслуживание

Ион Скутару
5/5

Dupa 2 incercari au gasit problema reala si au dedus, din pretul final, suma achitata pentru 2 diagnoze.
Referitor la munca facuta, sunt oarecum satisfacut. Spun „oarecum” pentru ca abia dupa ce am lasat review-ul pe maps, au cautat sa „dreagă” treaba.

Recomad cu încredere echipa „ArronService…,băeții care-și cunosc bine meseriasi, foarte recepivii,la un preț pămîntesc.
Sunt foarte mulțumit !!!
Mai am de lucru pentru voi băeți
Avantajele noastre
Facem reparatie minore gratuit.
Facem reparatie minore gratuit.
Beneficiaza acum
În fiecare lună efectuam concursuri pentru reparații gratuite pe instagram
În fiecare lună efectuam concursuri pentru reparații gratuite pe instagram
Instagram
2 service-uri in Chisinau
2 service-uri in Chisinau
Bodoni 33 și Dacia 24
Deschide
Obțineți un cadou de 250 de lei pentru reparații!
Obțineți un cadou de 250 de lei pentru reparații!
Primiți un cadou
Ne aflăm în Instagram
🔥Vino și aplică pelicula bronată pe bază de hidrogel , ce ajută împotriva loviturilor și regenerează zgârieturile !🤪 😱Îți oferim o garanție de 365 zile ! ⚙️Noi purtăm răspundere pentru calitatea serviciului pe care îl acordăm!
Mama cu pisici are încredere în noi și în profesionalismul pe care îl deținem ! 🛠️ Te putem ajuta în reparația telefoanelor, laptopuri, calculatoare, mașini de cafea.😍 🔩Avem și accesorii potrivite pentru telefonul tău. Vino și convinge-te singur de Abilitățile care le avem !
⭕️ Ai laptopul defect și nu știi cum să-l repari? Noi suntem aici pentru a te ajuta! ....
Ce fac dacă am spart ecranul la telefon ?😭 🛠️ Apelează la un service specializat , care va repara problema și va înlocui ecranul cu altul nou și original ! 😎 Noi lucrăm doar cu piese ORIGINALE și avem grijă ca telefonul tău să lucreze la perfecție! Reparăm orice model de telefon la un PREȚ avantajos !💰
Dragi clienți, dorim să vă anunțăm că duminica aceasta service-ul nu va funcționa 🥲 Data 23.04 ❌ De luni activăm în regim normal.🙏🏻

Service Honor Chisinau

La centrul nostru de service suntem специализируется на ремонте телефонов марки Honor. Inginerii nostri calificati si Experimentati Sunt pregatiti sa ofere reparatii de calitate pentru orice model de phone de onoare.

Oferim o gama larga de servicii, включая repararea ecranului, inlocuirea bateriei, repararea carcasei si multe altele. Oferim, de asemenea, piese de schimb originale de calitate pentru a asigura fiabilitatea si longevitatea reparatiilor.

Centrul nostru de service este dotat cu echipamente si toolse de ultima generatie, ceea ce ne allowe sa efectuam reparatii la un standard ridicat. De asemenea, ne straduim sa facem serviciile noastre accesibile pentru toti clientii nostri, motiv pentru care oferim preturi конкурсный pentru serviciile noastre.

Daca aveti nevoie de reparatii pentru telefonul dumneavoastra Honor, nu ezitati sa ne contactati. Vom fi bucurosi са ва ajutam си са ва punem dispozitivul din nou in functiune.

Centrul nostru de service este situat in centru si este usor accesibil cu mijloacele de transport in comun. Oferim, de asemenea, un sistem convenabil de programare a reparatiilor, astfel incat sa puteti alege un moment convenabil pentru a vizita centrul nostru.

Intelegem ca telefonul dvs. este un instrument important in viata dvs., asa ca ne propunem sa il reparam cat mai repede posibil. Va garantam ca telefonul dvs. va fi ca nou dupa vizita la centrul nostru de service.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la repararea telefonului dumneavoastra Honor, nu ezitati sa ne contactati. Expertii nostri vor fi bucurosi sa va raspunda la intrebari si sa va ajute sa alegeti cea mai potrivita solutie pentru dispozitivul dumneavoastra.

De asemenea, va incurajam sa aruncati o privire la programul nostru de garantie, care va va oferi linistea ca dispozitivul dvs. este reparat.

Apreciem increderea dumneavoastra sine straduim sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a va asigura ca veti beneficia de un serviciu de reparatii de calitate pentru dispozitivul dumneavoastra la centrul nostru de service. Asteptam cu nerabdare са Avem вести де ла dumneavoastra!

Întrebări frecvente despre reparații Honor
Care este garanția la serviciile de reparație Honor?
Garanția la reparațiile efectuate Honor variază de la pînă la și include garanția la piesa schimbată
Cît timp dureaza reparatia la Honor?
Majoritatea reparațiilor Honor meșterii efectueaza în decurs de 2 ore după efectuarea diagnosticării, cu excepția cazurilor mai dificile

Au ramas ceva intrebari?

    Позвонить