Reparație Panasonic in Chisinau

40010 clienti multumiti in 12 ani

70020 dispozitive reparate

Află prețul online

Pret Reparatie Panasonic

ServiciuTimpul ReparațieiGaranție Comanda
Repararea antenei TV Panasonic de la 1 zi 3 luni
Repararea conectorilor audio TV Panasonic de la 1 zi 3 luni
Repararea difuzoarelor TV Panasonic de la 1 zi 3 luni
Repararea adaptorului wifi pentru televizor Panasonic de la 1 zi 3 luni
Repararea conectorului HDMI de pe un televizor Panasonic de la 1 zi 3 luni
Repararea butonulului senzorial al televizorului Panasonic ≈de la 1 zi de la 30 zile
Reparatie sloturi USB TV Panasonic de la 1 zi de la 30 zile
Repararea butonului de alimentare a televizorului Panasonic ≈1 zi 30 zile
Reparatia placa de sistem TV Panasonic de la 1 zi de la 3 luni
Schimbarea led televizor Panasonic 1-3 zile 12 luni
Diagnosticarea televizorului Panasonic 1-2 zile 10 zile
Cum decurge reparatie
Recepție pentru reparații
Recepție pentru reparații
Acceptăm dispozitivul dumneavoastră Panasonic la centrul de service.
Diagnosticare si reparatii
Diagnosticare si reparatii
Mesterul efectuează diagnostica Panasonic pentru detectarea precisă a defecțiunilor
Gata cu garantie!
Gata cu garantie!
Îți primesti reparat Panasonic cu garantie pana la 6 luni.
Suntem pe harta
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, str.B. Bodoni 33
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, Dacia 24

Lasă o cerere

Livrați sau trimiteți
Puteți livra personal dispozitivul pentru reparație la adresa Chisinau,Bodoni 33 sau str. Dacia 24 sau trimis de Nova Poshta din orice oras din Moldova.
Sună un curier
Curierul nostru vă va ridica dispozitivul într-o locație convenabilă pentru dvs. După reparație, vă vom livra înapoi dispozitivul reparat.
Feedback de la clienții noștri

хороший сервис. ноутбук быстрее работает, документы не исчезли 😁 приятная атмосфера. все расскажут, все покажут. если через сайт регистрироваться, чтоб проверить/починить телефон, или ноутбук – может быть хорошая скидка.

Arron Service, recomand👍. Mi- am reparat ecranul la telefon Xiaomi Redmi 7A. Avantajele: profesionalism, calitate 100%, amabilitate angajaților, lucrările se efectuează în termenii stabiliți, oferirea garanției la reparație, amplasarea în două sectoare: Centru și Botanica. La sigur pe viitor vom apela, doar la Arron Service.

Очень быстрый и профессиональный ремонт. В моем случае была Кофемашина. Я была уверенна, что ждать запчастей придется как обычно больше месяца, но нет, все было готово за 3!!! Дня.
Большое спасибо за скорость и приятное обслуживание

Ион Скутару
5/5

Dupa 2 incercari au gasit problema reala si au dedus, din pretul final, suma achitata pentru 2 diagnoze.
Referitor la munca facuta, sunt oarecum satisfacut. Spun „oarecum” pentru ca abia dupa ce am lasat review-ul pe maps, au cautat sa „dreagă” treaba.

Recomad cu încredere echipa „ArronService…,băeții care-și cunosc bine meseriasi, foarte recepivii,la un preț pămîntesc.
Sunt foarte mulțumit !!!
Mai am de lucru pentru voi băeți
Avantajele noastre
Facem reparatie minore gratuit.
Facem reparatie minore gratuit.
Beneficiaza acum
În fiecare lună efectuam concursuri pentru reparații gratuite pe instagram
În fiecare lună efectuam concursuri pentru reparații gratuite pe instagram
Instagram
2 service-uri in Chisinau
2 service-uri in Chisinau
Bodoni 33 și Dacia 24
Deschide
Obțineți un cadou de 250 de lei pentru reparații!
Obțineți un cadou de 250 de lei pentru reparații!
Primiți un cadou
Ne aflăm în Instagram
🔥Vino și aplică pelicula bronată pe bază de hidrogel , ce ajută împotriva loviturilor și regenerează zgârieturile !🤪 😱Îți oferim o garanție de 365 zile ! ⚙️Noi purtăm răspundere pentru calitatea serviciului pe care îl acordăm!
Mama cu pisici are încredere în noi și în profesionalismul pe care îl deținem ! 🛠️ Te putem ajuta în reparația telefoanelor, laptopuri, calculatoare, mașini de cafea.😍 🔩Avem și accesorii potrivite pentru telefonul tău. Vino și convinge-te singur de Abilitățile care le avem !
⭕️ Ai laptopul defect și nu știi cum să-l repari? Noi suntem aici pentru a te ajuta! ....
Ce fac dacă am spart ecranul la telefon ?😭 🛠️ Apelează la un service specializat , care va repara problema și va înlocui ecranul cu altul nou și original ! 😎 Noi lucrăm doar cu piese ORIGINALE și avem grijă ca telefonul tău să lucreze la perfecție! Reparăm orice model de telefon la un PREȚ avantajos !💰
Dragi clienți, dorim să vă anunțăm că duminica aceasta service-ul nu va funcționa 🥲 Data 23.04 ❌ De luni activăm în regim normal.🙏🏻

Panasonic este un brand bine cunoscut și de încredere când vine vorba de televizoare. Cu toate acestea, chiar și televizoarele de cea mai înaltă calitate pot întâmpina probleme din când în când și trebuie reparate. În acest articol, vom arunca o privire asupra unora dintre cele mai frecvente probleme pe care le pot întâmpina televizoarele Panasonic, precum și cum să le remediem. Una dintre cele mai frecvente probleme cu televizoarele Panasonic este defectarea ecranului. Aceasta poate apărea ca o imagine distorsionată, neclară sau ca un ecran complet gol. Dacă aveți probleme cu imaginea pe televizorul dvs. Panasonic, primul lucru pe care ar trebui să-l încercați este să resetați televizorul. Pentru a face acest lucru, pur și simplu deconectați televizorul și așteptați câteva minute înainte de a-l conecta din nou. Acest lucru ajută adesea la rezolvarea problemelor minore ale ecranului. Dacă resetarea televizorului nu rezolvă problema, este posibil ca problema să fie hardware-ul intern al televizorului. În acest caz, cel mai bine este să contactați centrul nostru de service pentru a diagnostica televizorul și pentru a-l repara ulterior. O altă problemă comună cu televizoarele Panasonic sunt defectiunile de sunet. Acestea pot fi probleme de volum, sunet distorsionat sau înfundat. Dacă aveți probleme cu sunetul la televizorul dvs. Panasonic, primul lucru pe care ar trebui să-l încercați este să ajustați setările de sunet de pe televizor. Acest lucru ajută adesea la rezolvarea problemelor audio minore. Dacă reglarea setărilor de sunet nu rezolvă situatia, problema ar putea fi cu hardware-ul intern al televizorului. În acest caz, cel mai bine este să contactați un profesionist în reparații. Un tehnician calificat va fi capabil să efectueze diagnsoitca și să determine cel mai bun curs de acțiune pentru a repara televizorul. În concluzie, televizoarele Panasonic sunt fiabile și bine realizate, dar ca orice alt dispozitiv, pot întâmpina probleme din când în când. Dacă întâmpinați probleme cu televizorul dvs. Panasonic, încercați să resetați televizorul și să reglați setările înainte de a solicita ajutor de la service specializat. Cu reparații și întreținere corespunzătoare, un televizor Panasonic vă poate oferi ani de zile de bucurie.

Întrebări frecvente despre reparații Panasonic
Care este garanția la serviciile de reparație Panasonic?
Garanția la reparațiile efectuate Panasonic variază de la 0 pînă la 30 și include garanția la piesa schimbată
Cît timp dureaza reparatia la Panasonic?
Majoritatea reparațiilor Panasonic meșterii efectueaza în decurs de 2 ore după efectuarea diagnosticării, cu excepția cazurilor mai dificile

Au ramas ceva intrebari?

    Позвонить