Reparație Pixel in Chisinau

40010 clienti multumiti in 12 ani

70020 dispozitive reparate

Află prețul online
Cum decurge reparatie
Recepție pentru reparații
Recepție pentru reparații
Acceptăm dispozitivul dumneavoastră Pixel la centrul de service.
Diagnosticare si reparatii
Diagnosticare si reparatii
Mesterul efectuează diagnostica Pixel pentru detectarea precisă a defecțiunilor
Gata cu garantie!
Gata cu garantie!
Îți primesti reparat Pixel cu garantie pana la 6 luni.
Suntem pe harta
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, str.B. Bodoni 33
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, Dacia 24

Lasă o cerere

Livrați sau trimiteți
Puteți livra personal dispozitivul pentru reparație la adresa Chisinau,Bodoni 33 sau str. Dacia 24 sau trimis de Nova Poshta din orice oras din Moldova.
Sună un curier
Curierul nostru vă va ridica dispozitivul într-o locație convenabilă pentru dvs. După reparație, vă vom livra înapoi dispozitivul reparat.
Feedback de la clienții noștri

хороший сервис. ноутбук быстрее работает, документы не исчезли 😁 приятная атмосфера. все расскажут, все покажут. если через сайт регистрироваться, чтоб проверить/починить телефон, или ноутбук – может быть хорошая скидка.

Arron Service, recomand👍. Mi- am reparat ecranul la telefon Xiaomi Redmi 7A. Avantajele: profesionalism, calitate 100%, amabilitate angajaților, lucrările se efectuează în termenii stabiliți, oferirea garanției la reparație, amplasarea în două sectoare: Centru și Botanica. La sigur pe viitor vom apela, doar la Arron Service.

Очень быстрый и профессиональный ремонт. В моем случае была Кофемашина. Я была уверенна, что ждать запчастей придется как обычно больше месяца, но нет, все было готово за 3!!! Дня.
Большое спасибо за скорость и приятное обслуживание

Ион Скутару
5/5

Dupa 2 incercari au gasit problema reala si au dedus, din pretul final, suma achitata pentru 2 diagnoze.
Referitor la munca facuta, sunt oarecum satisfacut. Spun „oarecum” pentru ca abia dupa ce am lasat review-ul pe maps, au cautat sa „dreagă” treaba.

Recomad cu încredere echipa „ArronService…,băeții care-și cunosc bine meseriasi, foarte recepivii,la un preț pămîntesc.
Sunt foarte mulțumit !!!
Mai am de lucru pentru voi băeți
Avantajele noastre
Facem reparatie minore gratuit.
Facem reparatie minore gratuit.
Beneficiaza acum
În fiecare lună efectuam concursuri pentru reparații gratuite pe instagram
În fiecare lună efectuam concursuri pentru reparații gratuite pe instagram
Instagram
2 service-uri in Chisinau
2 service-uri in Chisinau
Bodoni 33 și Dacia 24
Deschide
Obțineți un cadou de 250 de lei pentru reparații!
Obțineți un cadou de 250 de lei pentru reparații!
Primiți un cadou
Ne aflăm în Instagram
🔥Vino și aplică pelicula bronată pe bază de hidrogel , ce ajută împotriva loviturilor și regenerează zgârieturile !🤪 😱Îți oferim o garanție de 365 zile ! ⚙️Noi purtăm răspundere pentru calitatea serviciului pe care îl acordăm!
Mama cu pisici are încredere în noi și în profesionalismul pe care îl deținem ! 🛠️ Te putem ajuta în reparația telefoanelor, laptopuri, calculatoare, mașini de cafea.😍 🔩Avem și accesorii potrivite pentru telefonul tău. Vino și convinge-te singur de Abilitățile care le avem !
⭕️ Ai laptopul defect și nu știi cum să-l repari? Noi suntem aici pentru a te ajuta! ....
Ce fac dacă am spart ecranul la telefon ?😭 🛠️ Apelează la un service specializat , care va repara problema și va înlocui ecranul cu altul nou și original ! 😎 Noi lucrăm doar cu piese ORIGINALE și avem grijă ca telefonul tău să lucreze la perfecție! Reparăm orice model de telefon la un PREȚ avantajos !💰
Dragi clienți, dorim să vă anunțăm că duminica aceasta service-ul nu va funcționa 🥲 Data 23.04 ❌ De luni activăm în regim normal.🙏🏻

Service Pixel Chisinau

Atunci cand telefonul Google Pixel are nevoie de reparatii, puteti merge la centrul nostru de service, unde tehnicienii nostri calificati va pot ajuta cu orice defectiune. Suntem specializati in repararea telefoanelor Google Pixel, iar tehnicienii nostri au o experienta vasta cu aceste dispozitive.

Oferim o gama larga de servicii de reparatii pentru telefoanele Google Pixel, inclusiv inlocuirea ecranului, inlocuirea bateriei, repararea carcasei si multe altele. Preturile noastre de reparatii sunt competitive si oferim o garantie pentru toate serviciile noastre.

Daca aveti nevoie de repararea unui telefon Google Pixel, nu ezitati sa ne contactati. Lucram cu telefoane Google Pixel in fiecare zi si va putem ajuta cu orice defectiune. Oferim reparatii rapide si de calitate, astfel incat sa va puteti folosi din nou telefonul cat mai curand posibil.

La centrul nostru de service, oferim, de asemenea, diagnosticare telefonica gratuita, astfel incat sa puteti afla exact ce trebuie reparat. Folosim numai piese si echipamente de calitate pentru a ne asigura ca telefonul dvs. este reparat in mod fiabil.

Daca aveti intrebari legate de repararea telefonului Google Pixel, nu ezitati sa ne contactati. Expertii nostri vor fi bucurosi sa va raspunda la toate intrebarile si sa va ajute sa obtineti ajutorul de care aveti nevoie. Lucram cu telefoane Google Pixel in fiecare zi si suntem bucurosi sa va ajutam cu orice defectiune. La noi, puteti fi sigur ca telefonul dvs. va fi reparat in mod profesionist si eficient.

Centrul nostru de service este situat in centrul orasului, astfel incat puteti ajunge cu usurinta la noi cu transportul public sau cu masina. Suntem deschisi de luni pana vineri intre orele 9:00 – 18:00, sambata intre orele 10:00 – 15:00, duminica intre orele 10:00 – 14:00. De asemenea, va oferim optiunea de a va inscrie online pentru reparatii, astfel incat sa va puteti programa in mod convenabil pentru a beneficia de ajutorul nostru.

Suntem bucurosi sa va ajutam cu repararea telefonului Google Pixel la centrul nostru de service si suntem increzatori ca tehnicienii nostri calificati vor putea remedia orice defectiune in cel mai scurt timp posibil. Nu ezitati sa ne contactati pentru ajutor, vom fi bucurosi sa va ajutam!

Întrebări frecvente despre reparații Pixel
Care este garanția la serviciile de reparație Pixel?
Garanția la reparațiile efectuate Pixel variază de la pînă la și include garanția la piesa schimbată
Cît timp dureaza reparatia la Pixel?
Majoritatea reparațiilor Pixel meșterii efectueaza în decurs de 2 ore după efectuarea diagnosticării, cu excepția cazurilor mai dificile

Au ramas ceva intrebari?

    Позвонить