Reparație Poco in Chisinau

40010 clienti multumiti in 12 ani

70020 dispozitive reparate

Află prețul online
Cum decurge reparatie
Recepție pentru reparații
Recepție pentru reparații
Acceptăm dispozitivul dumneavoastră Poco la centrul de service.
Diagnosticare si reparatii
Diagnosticare si reparatii
Mesterul efectuează diagnostica Poco pentru detectarea precisă a defecțiunilor
Gata cu garantie!
Gata cu garantie!
Îți primesti reparat Poco cu garantie pana la 6 luni.
Suntem pe harta
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, str.B. Bodoni 33
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, Dacia 24

Lasă o cerere

Livrați sau trimiteți
Puteți livra personal dispozitivul pentru reparație la adresa Chisinau,Bodoni 33 sau str. Dacia 24 sau trimis de Nova Poshta din orice oras din Moldova.
Sună un curier
Curierul nostru vă va ridica dispozitivul într-o locație convenabilă pentru dvs. După reparație, vă vom livra înapoi dispozitivul reparat.
Feedback de la clienții noștri

хороший сервис. ноутбук быстрее работает, документы не исчезли 😁 приятная атмосфера. все расскажут, все покажут. если через сайт регистрироваться, чтоб проверить/починить телефон, или ноутбук – может быть хорошая скидка.

Arron Service, recomand👍. Mi- am reparat ecranul la telefon Xiaomi Redmi 7A. Avantajele: profesionalism, calitate 100%, amabilitate angajaților, lucrările se efectuează în termenii stabiliți, oferirea garanției la reparație, amplasarea în două sectoare: Centru și Botanica. La sigur pe viitor vom apela, doar la Arron Service.

Очень быстрый и профессиональный ремонт. В моем случае была Кофемашина. Я была уверенна, что ждать запчастей придется как обычно больше месяца, но нет, все было готово за 3!!! Дня.
Большое спасибо за скорость и приятное обслуживание

Ион Скутару
5/5

Dupa 2 incercari au gasit problema reala si au dedus, din pretul final, suma achitata pentru 2 diagnoze.
Referitor la munca facuta, sunt oarecum satisfacut. Spun „oarecum” pentru ca abia dupa ce am lasat review-ul pe maps, au cautat sa „dreagă” treaba.

Recomad cu încredere echipa „ArronService…,băeții care-și cunosc bine meseriasi, foarte recepivii,la un preț pămîntesc.
Sunt foarte mulțumit !!!
Mai am de lucru pentru voi băeți
Avantajele noastre
Facem reparatie minore gratuit.
Facem reparatie minore gratuit.
Beneficiaza acum
În fiecare lună efectuam concursuri pentru reparații gratuite pe instagram
În fiecare lună efectuam concursuri pentru reparații gratuite pe instagram
Instagram
2 service-uri in Chisinau
2 service-uri in Chisinau
Bodoni 33 și Dacia 24
Deschide
Obțineți un cadou de 250 de lei pentru reparații!
Obțineți un cadou de 250 de lei pentru reparații!
Primiți un cadou
Ne aflăm în Instagram
🔥Vino și aplică pelicula bronată pe bază de hidrogel , ce ajută împotriva loviturilor și regenerează zgârieturile !🤪 😱Îți oferim o garanție de 365 zile ! ⚙️Noi purtăm răspundere pentru calitatea serviciului pe care îl acordăm!
Mama cu pisici are încredere în noi și în profesionalismul pe care îl deținem ! 🛠️ Te putem ajuta în reparația telefoanelor, laptopuri, calculatoare, mașini de cafea.😍 🔩Avem și accesorii potrivite pentru telefonul tău. Vino și convinge-te singur de Abilitățile care le avem !
⭕️ Ai laptopul defect și nu știi cum să-l repari? Noi suntem aici pentru a te ajuta! ....
Ce fac dacă am spart ecranul la telefon ?😭 🛠️ Apelează la un service specializat , care va repara problema și va înlocui ecranul cu altul nou și original ! 😎 Noi lucrăm doar cu piese ORIGINALE și avem grijă ca telefonul tău să lucreze la perfecție! Reparăm orice model de telefon la un PREȚ avantajos !💰
Dragi clienți, dorim să vă anunțăm că duminica aceasta service-ul nu va funcționa 🥲 Data 23.04 ❌ De luni activăm în regim normal.🙏🏻

Service Poco Chisinau

Repararea telefoanelor Poco este una dintre specialitatile noastre la centrul nostru de service. Oferim toate tipurile de servicii de reparatii Poco, de la inlocuirea sticlei si a ecranului pana la repararea placii si diagnosticarea tehnica.

Tehnicienii nostri sunt foarte calificati si experimentati, ceea ce le permite sa efectueze reparatii de orice complexitate la Poco-ul dumneavoastra rapid si eficient. Utilizam numai piese de schimb originale pentru a asigura reparatii de lunga durata si fiabile.

Daca ne contactati pentru reparatii Poco, puteti fi sigur ca telefonul dvs. va functiona ca nou. Oferim o garantie pentru toate tipurile de lucrari, precum si un raspuns prompt la toate problemele si problemele care apar.

La centrul nostru de service oferim, de asemenea, servicii de diagnosticare si intretinere Poco pentru a preveni defectiunile neprevazute si pentru a reduce riscul de defectiuni. Oferim servicii de calitate si la preturi accesibile pentru Poco, care includ curatarea, inlocuirea pastei termice si alte activitati necesare.

Centrul nostru de service este situat central in centrul orasului, ceea ce ne permite sa fim accesibili clientilor din diferite zone. Suntem deschisi sapte zile pe saptamana, asa ca ne puteti contacta oricand va convine.

Daca aveti nevoie de reparatii sau service Poco, nu ezitati sa ne contactati – suntem intotdeauna bucurosi sa va ajutam cu telefonul dumneavoastra. Sunati-ne sau trimiteti-ne un e-mail si va vom raspunde cat mai curand posibil.

Întrebări frecvente despre reparații Poco
Care este garanția la serviciile de reparație Poco?
Garanția la reparațiile efectuate Poco variază de la pînă la și include garanția la piesa schimbată
Cît timp dureaza reparatia la Poco?
Majoritatea reparațiilor Poco meșterii efectueaza în decurs de 2 ore după efectuarea diagnosticării, cu excepția cazurilor mai dificile

Au ramas ceva intrebari?

    Позвонить