Reparație Oppo in Chisinau

40010 clienti multumiti in 12 ani

70020 dispozitive reparate

Află prețul online
Cum decurge reparatie
Recepție pentru reparații
Recepție pentru reparații
Acceptăm dispozitivul dumneavoastră Oppo la centrul de service.
Diagnosticare si reparatii
Diagnosticare si reparatii
Mesterul efectuează diagnostica Oppo pentru detectarea precisă a defecțiunilor
Gata cu garantie!
Gata cu garantie!
Îți primesti reparat Oppo cu garantie pana la 6 luni.
Suntem pe harta
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, str.B. Bodoni 33
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, Dacia 24

Lasă o cerere

Livrați sau trimiteți
Puteți livra personal dispozitivul pentru reparație la adresa Chisinau,Bodoni 33 sau str. Dacia 24 sau trimis de Nova Poshta din orice oras din Moldova.
Sună un curier
Curierul nostru vă va ridica dispozitivul într-o locație convenabilă pentru dvs. După reparație, vă vom livra înapoi dispozitivul reparat.
Feedback de la clienții noștri

хороший сервис. ноутбук быстрее работает, документы не исчезли 😁 приятная атмосфера. все расскажут, все покажут. если через сайт регистрироваться, чтоб проверить/починить телефон, или ноутбук – может быть хорошая скидка.

Arron Service, recomand👍. Mi- am reparat ecranul la telefon Xiaomi Redmi 7A. Avantajele: profesionalism, calitate 100%, amabilitate angajaților, lucrările se efectuează în termenii stabiliți, oferirea garanției la reparație, amplasarea în două sectoare: Centru și Botanica. La sigur pe viitor vom apela, doar la Arron Service.

Очень быстрый и профессиональный ремонт. В моем случае была Кофемашина. Я была уверенна, что ждать запчастей придется как обычно больше месяца, но нет, все было готово за 3!!! Дня.
Большое спасибо за скорость и приятное обслуживание

Ион Скутару
5/5

Dupa 2 incercari au gasit problema reala si au dedus, din pretul final, suma achitata pentru 2 diagnoze.
Referitor la munca facuta, sunt oarecum satisfacut. Spun „oarecum” pentru ca abia dupa ce am lasat review-ul pe maps, au cautat sa „dreagă” treaba.

Recomad cu încredere echipa „ArronService…,băeții care-și cunosc bine meseriasi, foarte recepivii,la un preț pămîntesc.
Sunt foarte mulțumit !!!
Mai am de lucru pentru voi băeți
Avantajele noastre
Facem reparatie minore gratuit.
Facem reparatie minore gratuit.
Beneficiaza acum
În fiecare lună efectuam concursuri pentru reparații gratuite pe instagram
În fiecare lună efectuam concursuri pentru reparații gratuite pe instagram
Instagram
2 service-uri in Chisinau
2 service-uri in Chisinau
Bodoni 33 și Dacia 24
Deschide
Obțineți un cadou de 250 de lei pentru reparații!
Obțineți un cadou de 250 de lei pentru reparații!
Primiți un cadou
Ne aflăm în Instagram
🔥Vino și aplică pelicula bronată pe bază de hidrogel , ce ajută împotriva loviturilor și regenerează zgârieturile !🤪 😱Îți oferim o garanție de 365 zile ! ⚙️Noi purtăm răspundere pentru calitatea serviciului pe care îl acordăm!
Mama cu pisici are încredere în noi și în profesionalismul pe care îl deținem ! 🛠️ Te putem ajuta în reparația telefoanelor, laptopuri, calculatoare, mașini de cafea.😍 🔩Avem și accesorii potrivite pentru telefonul tău. Vino și convinge-te singur de Abilitățile care le avem !
⭕️ Ai laptopul defect și nu știi cum să-l repari? Noi suntem aici pentru a te ajuta! ....
Ce fac dacă am spart ecranul la telefon ?😭 🛠️ Apelează la un service specializat , care va repara problema și va înlocui ecranul cu altul nou și original ! 😎 Noi lucrăm doar cu piese ORIGINALE și avem grijă ca telefonul tău să lucreze la perfecție! Reparăm orice model de telefon la un PREȚ avantajos !💰
Dragi clienți, dorim să vă anunțăm că duminica aceasta service-ul nu va funcționa 🥲 Data 23.04 ❌ De luni activăm în regim normal.🙏🏻

Service Oppo Chisinau

Centrul nostru de service oferă reparații de înaltă calitate a telefoanelor Oppo la un nivel înalt. Tehnicienii noștri cu înaltă calificare sunt cu experiență înaltă și gata să ofere o gamă completă de servicii de reparații de dispozitive mobile Oppo. Oferim servicii de reparații pentru toate modelele de telefoane Oppo, inclusiv repararea dispozitivelor au fost supuse umezelii, repararea ecranului spart, înlocuirea bateriei, inlocuirea carcasei și multe alte lucrări de reparații. Oferim și serviciul de diagnosticare a telefonului Oppo, care vă va permite să cunoașteți cauza exactă a problemei și costul reparației. Centrul nostru de service lucrează cu toate cerințele pentru calitatea reparațiilor și folosește doar piese originale Oppo, ceea ce ne permite să garantăm calitatea înaltă a serviciilor noastre. Lucrăm, de asemenea, cu mare respect fata timpul dvs. și înțelegem că timpul de nefuncționare a telefonului poate duce la neplăceri grave. De aceea, ne străduim să finalizam toate reparațiile cu promptitudine și să ne asigurăm că telefonul dvs. Oppo funcționează din nou și funcționează cât mai repede posibil. Nu amânați să vă reparați telefonul Oppo, deoarece poate duce la un dispozitiv degradat și la reparații mai costisitoare. Contactați-ne și vă vom ajuta să vă reparați rapid și eficient telefonul Oppo. Apreciem clienții noștri și ne străduim să ne asigurăm că nevoile lor sunt satisfăcute la maximum. Prin urmare, suntem întotdeauna gata să vă oferim sfaturi și să vă răspundem la toate întrebările legate de repararea telefonului dvs. Oppo. Contactați-ne cu încredere și vă vom ajuta să vă reparați rapid și eficient telefonul Oppo.

Întrebări frecvente despre reparații Oppo
Care este garanția la serviciile de reparație Oppo?
Garanția la reparațiile efectuate Oppo variază de la pînă la și include garanția la piesa schimbată
Cît timp dureaza reparatia la Oppo?
Majoritatea reparațiilor Oppo meșterii efectueaza în decurs de 2 ore după efectuarea diagnosticării, cu excepția cazurilor mai dificile

Au ramas ceva intrebari?

    Позвонить