Reparatie laptopuri

limited-offer

Alege dispozitivul dorit :

Consultarea meșterului online
Cum decurge reparatie
Recepție pentru reparații
Recepție pentru reparații
Acceptăm dispozitivul dumneavoastră la centrul de service.
Diagnosticare si reparatii
Diagnosticare si reparatii
Mesterul efectuează diagnostica pentru detectarea precisă a defecțiunilor
Gata cu garantie!
Gata cu garantie!
Îți primesti reparat cu garantie pana la 6 luni.

Fotografiile service centrelor noastre

Filiala Centru

Filiala Botanica

Reparatii Modulare

Reparatii la nivel de microelectronică

Support Clienți

Suntem aici pentru a vă ajuta să vă aduceți laptopul la viață. Indiferent de marca sau modelul laptopului dvs., putem efectua reparații la cele mai competitive prețuri de pe piață.👨‍🔧 Experiență și garanție 👨‍🔧Echipa noastră de tehnicieni profesioniști are o vastă experiență în repararea laptopurilor de toate mărcile și modelele. Pentru a vă oferi cea mai bună experiență, ne angajăm să vă oferim o garanție pentru toate serviciile noastre de reparații.💰 Prețuri competitive 💰Repararea unui laptop nu trebuie să fie costisitoare. De aceea, oferim cele mai bune prețuri de pe piață pentru serviciile noastre de reparații. Contactați-ne astăzi pentru a primi o estimare gratuită și pentru a afla mai multe despre prețurile noastre.👩‍💻 Reparații rapide și eficiente 👩‍💻Noi înțelegem cât de important este laptopul dvs. pentru activitățile de zi cu zi și de aceea vă oferim cele mai rapide și eficiente servicii de reparații. Reparațiile sunt efectuate în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să puteți reveni la treburile dvs. cât mai curând posibil.👨‍🏭 Reparații pentru toate mărcile și modelele de laptopuri 👨‍🏭Indiferent de marca sau modelul laptopului dvs., suntem aici pentru a vă ajuta. Lucrăm cu cele mai populare mărci și modele, inclusiv Dell, HP, Lenovo, Asus, Acer și multe altele.Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de reparații laptopuri și pentru a programa o vizită în service-ul nostru. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă aduceți laptopul la viață în cel mai scurt timp posibil!
Suntem pe harta
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, str.B. Bodoni 33
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, Dacia 24

Mai multe despre clienții noștri

Vorbesc despre noi

Întrebări frecvente despre repararea laptopurilor

Ce fel de garanție oferă centrul dumneavoastră de service pentru repararea laptopurilor?

Service Centrul Arron oferă garanție cu termen minim de 3 luni de la data eliberării tehnicii, condițiile căreia sunt complet respectate din partea noastră. Astfel, dacă veți intâmpina vreo problemă in urma reparației, noi luam toată responsabilitatea asupra rezolvării acesteia absolut gratis.

Ce fel de reparații de laptopuri faceți?

Efectuăm reparații de orice dificultate, începînd cu înlocuirea displayului, bateriei, sticlei, de asemenea efectuam reparații pe placa de bază de cea mai mare dificultate.

Cât de repede îmi puteți repara laptopul?

Durata reparației depinde de complexitatea problemei și de disponibilitatea componentelor necesare. Ne străduim să finalizăm reparația cât mai repede posibil și, de obicei, aceasta durează de la câteva ore.

Care sunt tarifele dumneavoastră pentru reparații laptopuri?

Costurile de reparare a laptopului depind de complexitatea problemei și de piesele de schimb necesare. Efectuăm diagnosticare gratuită, după care vă vom informa cu privire la costul exact al reparației.

Ce mărci și modele de laptopuri reparați?

Reparăm laptopuri de la toate mărcile, inclusiv Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, MSI, Samsung și multe altele, si la sigur avem meșter care se ocupa de reparația tehnicii Apple: Macbook, iMac, Apple Mac mini, etc.

Care sunt experiențele și calificările dumneavoastră în repararea laptopurilor?

Avem experiență în repararea unei game largi de mărci și modele de laptopuri, iar echipa noastră este formată din specialiști cu înaltă calificare, care își actualizează constant cunoștințele în domeniu.

Care sunt cele mai frecvente cauze ale funcționării defectuoase a laptopurilor și cum pot fi evitate?

Cele mai frecvente cauze ale defecțiunilor la laptopuri sunt supraîncălzirea, interacțiunea cu lichidul, loviturile, virușii, utilizarea necorespunzătoare, scurtcircuitele etc. Pentru a evita aceste probleme, este recomandabil să efectuați profilaxie si înlocuirea pastei termoconductoare regulat.

Позвонить