Reparație iPhone in Chisinau

40010 clienti multumiti in 12 ani

70020 dispozitive reparate

Află prețul online

Pret Reparatie iPhone

ServiciuTimpul ReparațieiGaranție Comanda
Înlocuirea ecranului iPhone 1,5 ore 3 luni
Înlocuirea sticlei ecranului iPhone 3 ore 12 luni
Înlocuirea bateriei iPhone 30 de minute 3 luni
Înlocuirea geamului din spate iPhone 4 ore 3 luni
Înlocuirea conectorului de alimentare iPhone 3 ore 3 luni
Firmware iPhone 2 ore 10 zile
Înlocuirea senzorului de proximitate iPhone 2 ore 3 luni
Reparații handsfree iPhone 20 de minute 30 de zile
Înlocuirea vibratorului iPhone 1 oră 30 de zile
Repararea butonului de comutare a modului de vibrație iPhone 2 ore 30 de zile
Diagnostic iPhone 3 ore 10 zile
Înlocuirea butonului de alimentare iPhone 2 ore 30 de zile
Repararea butonului de volum iPhone 2 ore 30 de zile
Înlocuirea microfonului iPhone 3 ore 3 luni
Repararea camerei principale iPhone 2,5 ore 3 luni
Repararea camerei frontale iPhone 3 ore 3 luni
Repararea modulelor WIfi iPhone 3 ore 3 luni
Reparații la placa de bază iPhone 3 ore 3 luni
Înlocuirea controlerului de putere iPhone 3 ore 3 luni
Repararea antenei iPhone 3 ore 3 luni
Polisare/Inlāturare zgîrîeturi iPhone 6 ore -
Polisare/Inlāturare zgîrîeturi iWatch 6 ore -
Înlocuirea difuzorului principal iPhone 3 ore 3 luni
Cum decurge reparatie
Recepție pentru reparații
Recepție pentru reparații
Acceptăm dispozitivul dumneavoastră iPhone la centrul de service.
Diagnosticare si reparatii
Diagnosticare si reparatii
Mesterul efectuează diagnostica iPhone pentru detectarea precisă a defecțiunilor
Gata cu garantie!
Gata cu garantie!
Îți primesti reparat iPhone cu garantie pana la 6 luni.
Suntem pe harta
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, str.B. Bodoni 33
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, Dacia 24

Lasă o cerere

Livrați sau trimiteți
Puteți livra personal dispozitivul pentru reparație la adresa Chisinau,Bodoni 33 sau str. Dacia 24 sau trimis de Nova Poshta din orice oras din Moldova.
Sună un curier
Curierul nostru vă va ridica dispozitivul într-o locație convenabilă pentru dvs. După reparație, vă vom livra înapoi dispozitivul reparat.
Feedback de la clienții noștri

хороший сервис. ноутбук быстрее работает, документы не исчезли 😁 приятная атмосфера. все расскажут, все покажут. если через сайт регистрироваться, чтоб проверить/починить телефон, или ноутбук – может быть хорошая скидка.

Arron Service, recomand👍. Mi- am reparat ecranul la telefon Xiaomi Redmi 7A. Avantajele: profesionalism, calitate 100%, amabilitate angajaților, lucrările se efectuează în termenii stabiliți, oferirea garanției la reparație, amplasarea în două sectoare: Centru și Botanica. La sigur pe viitor vom apela, doar la Arron Service.

Очень быстрый и профессиональный ремонт. В моем случае была Кофемашина. Я была уверенна, что ждать запчастей придется как обычно больше месяца, но нет, все было готово за 3!!! Дня.
Большое спасибо за скорость и приятное обслуживание

Ион Скутару
5/5

Dupa 2 incercari au gasit problema reala si au dedus, din pretul final, suma achitata pentru 2 diagnoze.
Referitor la munca facuta, sunt oarecum satisfacut. Spun „oarecum” pentru ca abia dupa ce am lasat review-ul pe maps, au cautat sa „dreagă” treaba.

Recomad cu încredere echipa „ArronService…,băeții care-și cunosc bine meseriasi, foarte recepivii,la un preț pămîntesc.
Sunt foarte mulțumit !!!
Mai am de lucru pentru voi băeți
Avantajele noastre
Facem reparatie minore gratuit.
Facem reparatie minore gratuit.
Beneficiaza acum
În fiecare lună efectuam concursuri pentru reparații gratuite pe instagram
În fiecare lună efectuam concursuri pentru reparații gratuite pe instagram
Instagram
2 service-uri in Chisinau
2 service-uri in Chisinau
Bodoni 33 și Dacia 24
Deschide
Obțineți un cadou de 250 de lei pentru reparații!
Obțineți un cadou de 250 de lei pentru reparații!
Primiți un cadou
Ne aflăm în Instagram
🔥Vino și aplică pelicula bronată pe bază de hidrogel , ce ajută împotriva loviturilor și regenerează zgârieturile !🤪 😱Îți oferim o garanție de 365 zile ! ⚙️Noi purtăm răspundere pentru calitatea serviciului pe care îl acordăm!
Mama cu pisici are încredere în noi și în profesionalismul pe care îl deținem ! 🛠️ Te putem ajuta în reparația telefoanelor, laptopuri, calculatoare, mașini de cafea.😍 🔩Avem și accesorii potrivite pentru telefonul tău. Vino și convinge-te singur de Abilitățile care le avem !
⭕️ Ai laptopul defect și nu știi cum să-l repari? Noi suntem aici pentru a te ajuta! ....
Ce fac dacă am spart ecranul la telefon ?😭 🛠️ Apelează la un service specializat , care va repara problema și va înlocui ecranul cu altul nou și original ! 😎 Noi lucrăm doar cu piese ORIGINALE și avem grijă ca telefonul tău să lucreze la perfecție! Reparăm orice model de telefon la un PREȚ avantajos !💰
Dragi clienți, dorim să vă anunțăm că duminica aceasta service-ul nu va funcționa 🥲 Data 23.04 ❌ De luni activăm în regim normal.🙏🏻

Centrul de service Iphone este aici pentru a va ajuta daca gadgetul dumneavoastra Apple nu mai functioneaza corect. Putem repara orice complexitate a unui iPhone stricat. Artizanii nostri experimentati va vor repara Iphone-ul.

Desigur, tehnologia pe care o vedem astazi a pasit de mult in viitor si, odata cu ea, apare si intrebarea cum sa reparam aceste echipamente. Si odata cu noua tehnologie vin si noi obiceiuri, iar daca ne privam de tehnologie brusc ne privam de obiceiul nostru placut, din acest motiv venim – centru de service, vom repara chiar si iphone-ul inecat.

Mesterii nostri inainte de a incepe lucrul vor diagnostica IPhone-ul la un cost minim, iar in cazul reparatiei deloc gratuit.

Meseriasii nostri se confrunta in fiecare zi cu noi sarcini si reparatii, de multe ori in serviciul nostru vin din motive destul de banale si usor de rezolvat, dar ne confruntam si cu sarcini grele care necesita sarguinta in munca.

Daca interlocutorul tau a inceput sa nu te auda bine, nu intra in panica, incearca sa cureti microfonul de murdarie, dar fii foarte atent, o miscare gresita va face dificila repararea microfonului de pe iPhone si te va costa un ban frumusel. De multe ori exista cazuri in care reparatia nu este solutia la problema, ci doar o deteriorare, din acest motiv mesterii nostri vor inlocui microfonul Iphone.

Ti-a cazut telefonul? Ecranul nu este spart, dar corpul este crapat, nu este o problema, principalul lucru pe care telefonul este in viata si nimic altceva nu este deteriorat, dar daca este crapat, protectia impotriva umiditatii merita uitata, dar va putem ajuta sa rezolvati aceasta problema, artizanii nostri vor inlocui corpul iPhone pentru un pret placut si intr-un mod in care nu veti simti inlocuirea. Veniti la noi in serviciul nostru de inlocuire a corpului Iphone la un pret redus.

Telefonul nu se incarca sau se termina foarte repede? Pot exista diferite optiuni, dar cele mai populare sunt ca va trebui sa inlocuiti bateria Iphone-ului la un pret bun sau sa inlocuiti mufa de incarcare a IPhone-ului. In cazuri rare, inlocuirea bateriei este solutia, de multe ori telefonul este gol si pur si simplu nu se incarca, in acest caz ajuta la inlocuirea mufei de incarcare IPhone. Dar exista si exceptii in care totul functioneaza corect, dar s-ar putea sa nu functioneze butonul care porneste iPhone-ul si, desigur, inlocuirea butonului de alimentare sau a iphone-ului rezolva problema.

In cazul caderii in apa, totul este mai complicat, depinde de cat de vechi este telefonul si ce model este, acum o multime de modele care sunt protejate de umezeala, dar din cauza timpului indelungat de utilizare, si din aceasta cauza se deformeaza benzile de cauciuc si alte protectii. Serviciul nostru are nevoie pentru a repara iphone dupa ce ati cazut in apa, iar dupa un diagnostic complet, putem raspunde cat de mult timp necesita reparatii. Este posibil sa ajungi la repararea placii de baza a iPhone-ului tau, iar intr-un caz extrem va trebui sa mergi la o inlocuire completa a placii de baza a iPhone-ului tau, bine ca preturile noastre sunt bune si te putem ajuta.

Întrebări frecvente despre reparații iPhone
Care este garanția la serviciile de reparație iPhone?
Garanția la reparațiile efectuate iPhone variază de la 0 pînă la 30 și include garanția la piesa schimbată
Cît timp dureaza reparatia la iPhone?
Majoritatea reparațiilor iPhone meșterii efectueaza în decurs de 2 ore după efectuarea diagnosticării, cu excepția cazurilor mai dificile

Au ramas ceva intrebari?

    Позвонить