Reparație Samsung in Chisinau

40010 clienti multumiti in 12 ani

70020 dispozitive reparate

Află prețul online

Alege problema pentru Samsung

2 Alege Modelul

Marca Samsung
Cum decurge reparatie
Recepție pentru reparații
Recepție pentru reparații
Acceptăm dispozitivul dumneavoastră Samsung la centrul de service.
Diagnosticare si reparatii
Diagnosticare si reparatii
Mesterul efectuează diagnostica Samsung pentru detectarea precisă a defecțiunilor
Gata cu garantie!
Gata cu garantie!
Îți primesti reparat Samsung cu garantie pana la 6 luni.
Suntem pe harta
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, str.B. Bodoni 33
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, Dacia 24

Lasă o cerere

Livrați sau trimiteți
Puteți livra personal dispozitivul pentru reparație la adresa Chisinau,Bodoni 33 sau str. Dacia 24 sau trimis de Nova Poshta din orice oras din Moldova.
Sună un curier
Curierul nostru vă va ridica dispozitivul într-o locație convenabilă pentru dvs. După reparație, vă vom livra înapoi dispozitivul reparat.
Feedback de la clienții noștri

хороший сервис. ноутбук быстрее работает, документы не исчезли 😁 приятная атмосфера. все расскажут, все покажут. если через сайт регистрироваться, чтоб проверить/починить телефон, или ноутбук – может быть хорошая скидка.

Arron Service, recomand👍. Mi- am reparat ecranul la telefon Xiaomi Redmi 7A. Avantajele: profesionalism, calitate 100%, amabilitate angajaților, lucrările se efectuează în termenii stabiliți, oferirea garanției la reparație, amplasarea în două sectoare: Centru și Botanica. La sigur pe viitor vom apela, doar la Arron Service.

Очень быстрый и профессиональный ремонт. В моем случае была Кофемашина. Я была уверенна, что ждать запчастей придется как обычно больше месяца, но нет, все было готово за 3!!! Дня.
Большое спасибо за скорость и приятное обслуживание

Ион Скутару
5/5

Dupa 2 incercari au gasit problema reala si au dedus, din pretul final, suma achitata pentru 2 diagnoze.
Referitor la munca facuta, sunt oarecum satisfacut. Spun „oarecum” pentru ca abia dupa ce am lasat review-ul pe maps, au cautat sa „dreagă” treaba.

Recomad cu încredere echipa „ArronService…,băeții care-și cunosc bine meseriasi, foarte recepivii,la un preț pămîntesc.
Sunt foarte mulțumit !!!
Mai am de lucru pentru voi băeți
Avantajele noastre
Facem reparatie minore gratuit.
Facem reparatie minore gratuit.
Beneficiaza acum
În fiecare lună efectuam concursuri pentru reparații gratuite pe instagram
În fiecare lună efectuam concursuri pentru reparații gratuite pe instagram
Instagram
2 service-uri in Chisinau
2 service-uri in Chisinau
Bodoni 33 și Dacia 24
Deschide
Obțineți un cadou de 250 de lei pentru reparații!
Obțineți un cadou de 250 de lei pentru reparații!
Primiți un cadou
Ne aflăm în Instagram
🔥Vino și aplică pelicula bronată pe bază de hidrogel , ce ajută împotriva loviturilor și regenerează zgârieturile !🤪 😱Îți oferim o garanție de 365 zile ! ⚙️Noi purtăm răspundere pentru calitatea serviciului pe care îl acordăm!
Mama cu pisici are încredere în noi și în profesionalismul pe care îl deținem ! 🛠️ Te putem ajuta în reparația telefoanelor, laptopuri, calculatoare, mașini de cafea.😍 🔩Avem și accesorii potrivite pentru telefonul tău. Vino și convinge-te singur de Abilitățile care le avem !
⭕️ Ai laptopul defect și nu știi cum să-l repari? Noi suntem aici pentru a te ajuta! ....
Ce fac dacă am spart ecranul la telefon ?😭 🛠️ Apelează la un service specializat , care va repara problema și va înlocui ecranul cu altul nou și original ! 😎 Noi lucrăm doar cu piese ORIGINALE și avem grijă ca telefonul tău să lucreze la perfecție! Reparăm orice model de telefon la un PREȚ avantajos !💰
Dragi clienți, dorim să vă anunțăm că duminica aceasta service-ul nu va funcționa 🥲 Data 23.04 ❌ De luni activăm în regim normal.🙏🏻

📱 Reparații Samsung: Serviciul de încredere pentru dispozitivele tale preferate 📱

💡 Introducere

Pentru toți posesorii de dispozitive Samsung, avem o veste bună: acum există un centru specializat care se ocupă cu reparatii samsung telefoane! Nu mai trebuie să vă faceți griji atunci când dispozitivul preferat întâmpină probleme, deoarece service centru samsung chisinau este aici pentru a vă ajuta.

🔧 Reparație Samsung Chisinau: Garanție și calitate 🔧

Service samsung chisinau oferă o gamă largă de servicii de reparații pentru toate modelele și mărcile Samsung, cum ar fi Galaxy, Note, A-series, J-series și altele. Indiferent de problema întâmpinată, echipa noastră de profesioniști vă va ajuta să vă rezolvați dispozitivul în cel mai scurt timp posibil. Iar buna veste este că service centru samsung chisinau oferă garanție pentru toate tipurile de lucrări de reparații. Astfel, vă puteți bucura de pacea minții știind că dispozitivul dumneavoastră este în mâinile potrivite.

✅ Servicii oferite de service centru samsung ✅

Printre serviciile oferite de service samsung se numără:

Reparatii samsung: Orice tip de problemă, de la ecranul spart până la probleme de încărcare, poate fi rezolvat în cadrul service centru samsung chisinau.

Reparatie samsung telefoon: Dacă telefonul dumneavoastră Samsung întâmpină probleme, nu ezitați să apelați la experții noștri pentru a obține o soluție eficientă și rapidă.

Diagnosticare și consultanță: Echipa noastră vă poate ajuta să identificați problema și să vă ofere cele mai bune soluții pentru a o rezolva.

🌐 Service Samsung: Accesibil și ușor de găsit 🌐

Service centru samsung chisinau se află într-o locație convenabilă, ușor accesibilă pentru toți locuitorii orașului. Aici, veți găsi o atmosferă prietenoasă și o echipă de profesioniști dispuși să vă ajute cu orice problemă legată de dispozitivul dumneavoastră Samsung.

💬 Comunicare clară și simplă 💬

Pentru a vă asigura că înțelegeți procesul de reparație, utilizăm un limbaj simplu și clar, fără termeni tehnici complicați. Dacă este necesar să utilizăm termeni tehnici, ne asigurăm că aceștia sunt explicați într-un mod ușor de înțeles pentru toți utilizatorii.

🔝 Concluzie

Alegeți service centru samsung chisinau pentru toate nevoile dvs. de reparatii samsung. Beneficiați de o echipă de profesioniști, o garanție pentru toate tipurile de lucrări de reparații și un serviciu de înaltă calitate. Nu mai trebuie să vă faceți griji atunci când dispozitivul dvs. Samsung întâmpină probleme, deoarece suntem aici pentru a vă oferi soluții eficiente și rapide.

Nu uitați că ne ocupăm cu toate modelele și mărcile Samsung, oferind servicii de reparatie samsung telefoon și reparatii samsung telefoane într-un limbaj clar și simplu, pentru a vă asigura că înțelegeți procesul de reparație. Vizitați service centru samsung chisinau și lăsați experții noștri să vă ajute să vă bucurați din nou de dispozitivul dvs. preferat.

Întrebări frecvente despre reparații Samsung
Care este garanția la serviciile de reparație Samsung?
Garanția la reparațiile efectuate Samsung variază de la pînă la și include garanția la piesa schimbată
Cît timp dureaza reparatia la Samsung?
Majoritatea reparațiilor Samsung meșterii efectueaza în decurs de 2 ore după efectuarea diagnosticării, cu excepția cazurilor mai dificile

Au ramas ceva intrebari?

    Позвонить