Reparatie camera

40010 clienti multumiti in 12 ani

70020 dispozitive reparate

Selectati un model de dispozitiv

Consultarea meșterului online
Cum decurge reparatie
Recepție pentru reparații
Recepție pentru reparații
Acceptăm dispozitivul dumneavoastră la centrul de service.
Diagnosticare si reparatii
Diagnosticare si reparatii
Mesterul efectuează diagnostica pentru detectarea precisă a defecțiunilor
Gata cu garantie!
Gata cu garantie!
Îți primesti reparat cu garantie pana la 6 luni.

Fotografiile service centrelor noastre

Filiala Centru

Filiala Botanica

Reparatii Modulare

Reparatii la nivel de microelectronică

Support Clienți

Repararea camerei in Chisinau

Toti oamenii au hobby-urile lor preferate, cineva canta la instrumente muzicale, cineva pescuieste, iar altcineva pur si simplu adora sa faca fotografii. Intelegem ca fotografiile nu sunt doar un hobby, multi fotografi profesionisti isi castiga traiul facand asta.Dar ce se intampla daca aparatul foto este stricat si nu mai poate functiona corect?Centrul nostru de service "Arron" este angajat in repararea echipamentelor din 2010, asa ca avem o experienta vasta in repararea diferitelor tehnici, inclusiv a aparatelor foto.

Principalele defectiuni ale camerelor de luat vederi

Dorim sa incepem cu cea mai frecventa cauza de defectiune a oricarui echipament audio, video, inteligent este deteriorarea mecanica cauzata de lovituri, scapari, impingeri, umezeala si doar accidente accidentale.Cel mai adesea, o incalcare a conditiilor de functionare si este cauza tuturor problemelor, asa ca folositi capace, pungi, snururi speciale pentru brate sau corp.Poate fi, de asemenea, rupt si de urmatorul tip: nu vede cardul de memorie, distorsioneaza culoarea, nu focalizeaza, nu face zoom, nu functioneaza mecanismul obiectivului etc. Dar si aici, vinovatul este operarea neglijenta si neglijenta sau doar accidente. in special camerele delicate sunt SLR, ele "se tem" de cel mai mic soc si deteriorare si trebuie sa fie maxim de atentiePe langa caderi sau lovituri, urmatoarele sunt, de asemenea, foarte periculoase pentru echipamentele foto si video: nisip, praf si alte obiecte mici si libere; patrunderea umezelii, a roua sau a cetii; cel mai adesea, cauza defectiunilor este un defect de fabrica.

Repararea echipamentelor de fotografiere cu blit

Lista noastră de servicii include, de asemenea, repararea camerei cu bliț, pe care o efectuăm la fel ca și celelalte lucrări de reparații.Oferim reparații de blițuri pentru aparate foto digitale și DSLR, precum și pentru blițuri externe și de studio.

Efectuăm următoarele lucrări:

📷 Repararea plăcilor electronice💡  Înlocuirea becului flash👢 Reparați sau înlocuiți sabotul fierbinte.Pentru a afla răspunsurile la multe dintre întrebările dumneavoastră, vă puteți consulta cu tehnicienii și managerii noștri în următoarele moduri:1) Veniți la noi la adresa menționată pe site la rubrica "Contactați-ne".2) Răspundeți la consultantul nostru online3) Sunați-ne sau scrieți-ne la numerele de telefon listate în colțul din dreapta sus al site-ului.
Suntem pe harta
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, str.B. Bodoni 33
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, Dacia 24
Позвонить