Acum suntem mai aproape, suntem pe sectorul Botanica!

Date26/01/2023 Views246 Comments0

Autorul articolului:

Irina Rusu

Administrator

Avem plăcerea de a vă anunța deschiderea noii noastre filiale în zona Botanica, pe Dacia 24 (vizavi de McDonald’s), unde vă oferim o gamă largă de servicii de reparații pentru toate dispozitivele dumneavoastră electronice. Fie că aveți nevoie de ajutor cu telefonul, laptopul, televizorul sau tableta, echipa noastră de tehnicieni experți este aici pentru a vă ajuta.

Unul dintre lucrurile care diferențiază noua noastră sucursală din Botanica de altele este angajamentul nostru de a oferi un serviciu rapid și eficient. Înțelegem că dispozitivele dvs. electronice fac parte integrantă din viața dvs. de zi cu zi și știm cât de frustrant poate fi atunci când acestea nu funcționează corect. De aceea, lucrăm din greu pentru a vă repune dispozitivele în funcțiune cât mai repede posibil, astfel încât să vă puteți relua activitatea de zi cu zi.

Pe lângă serviciile rapide, ne mândrim și cu calitatea înaltă a lucrărilor noastre. Tehnicienii noștri sunt foarte bine pregătiți și experimentați, folosind doar cele mai bune instrumente și echipamente pentru a se asigura că dispozitivul dvs. este reparat la cel mai înalt standard. Fie că aveți nevoie de o simplă înlocuire a ecranului sau de o reparație mai complexă, avem cunoștințele și experiența necesare pentru a face treaba cum trebuie.

Înțelegem, de asemenea, că prețul poate fi o problemă atunci când vine vorba de repararea dispozitivului dvs., motiv pentru care oferim prețuri competitive pentru toate serviciile noastre. Credem că toată lumea ar trebui să aibă acces la reparații de înaltă calitate, indiferent de buget.

La noua noastră sucursală din Botanica, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune servicii posibile. Fie că vă confruntați cu un ecran spart, o cameră defectuoasă sau orice altă problemă, suntem aici pentru a vă ajuta. Așadar, dacă vă aflați în zona Botanica și aveți nevoie de ajutor cu dispozitivul dvs. electronic, veniți la noi astăzi și lăsați-ne pe noi să ne ocupăm de restul.

Botanika


Date26/01/2023 Views246 Comments0

Автор статьи:

Irina Rusu

Administrator

Ai nevoie de o consultare?

    Позвонить