Reparație Saeco in Chisinau

40010 clienti multumiti in 12 ani

70020 dispozitive reparate

Află prețul online

Pret Reparatie Saeco

ServiciuTimpul ReparațieiGaranție Comanda
Curatarea uleiurilor de cafea de pe masina de cafea Saeco de la 2 ore 3 lunii
Decalcifiere pentru aparatul de cafea Saeco de la 1 часа 3 lunii
Repararea pompei masinii de cafea Saeco de la 4 ore 3 lunii
Intretinerea masinii de cafea Saeco ≈zi 3 lunii
Repararea termostatului masinii de cafea Saeco de la 3 ore 3 lunii
Repararea placii de sistem a masinii de cafea Saeco de la 2-5 zile 3 lunii
Repararea supapei masinii de cafea Saeco 1-3 zile 3 lunii
Diagnosticarea masinii de cafea Saeco de la 2 zile 10 zi
Cum decurge reparatie
Recepție pentru reparații
Recepție pentru reparații
Acceptăm dispozitivul dumneavoastră Saeco la centrul de service.
Diagnosticare si reparatii
Diagnosticare si reparatii
Mesterul efectuează diagnostica Saeco pentru detectarea precisă a defecțiunilor
Gata cu garantie!
Gata cu garantie!
Îți primesti reparat Saeco cu garantie pana la 6 luni.
Suntem pe harta
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, str.B. Bodoni 33
Arron Service
Phone repair service
Phone 022 011 137
Placeholder or. Chisinau, Dacia 24

Lasă o cerere

Livrați sau trimiteți
Puteți livra personal dispozitivul pentru reparație la adresa Chisinau,Bodoni 33 sau str. Dacia 24 sau trimis de Nova Poshta din orice oras din Moldova.
Sună un curier
Curierul nostru vă va ridica dispozitivul într-o locație convenabilă pentru dvs. După reparație, vă vom livra înapoi dispozitivul reparat.
Feedback de la clienții noștri

хороший сервис. ноутбук быстрее работает, документы не исчезли 😁 приятная атмосфера. все расскажут, все покажут. если через сайт регистрироваться, чтоб проверить/починить телефон, или ноутбук – может быть хорошая скидка.

Arron Service, recomand👍. Mi- am reparat ecranul la telefon Xiaomi Redmi 7A. Avantajele: profesionalism, calitate 100%, amabilitate angajaților, lucrările se efectuează în termenii stabiliți, oferirea garanției la reparație, amplasarea în două sectoare: Centru și Botanica. La sigur pe viitor vom apela, doar la Arron Service.

Очень быстрый и профессиональный ремонт. В моем случае была Кофемашина. Я была уверенна, что ждать запчастей придется как обычно больше месяца, но нет, все было готово за 3!!! Дня.
Большое спасибо за скорость и приятное обслуживание

Ион Скутару
5/5

Dupa 2 incercari au gasit problema reala si au dedus, din pretul final, suma achitata pentru 2 diagnoze.
Referitor la munca facuta, sunt oarecum satisfacut. Spun „oarecum” pentru ca abia dupa ce am lasat review-ul pe maps, au cautat sa „dreagă” treaba.

Recomad cu încredere echipa „ArronService…,băeții care-și cunosc bine meseriasi, foarte recepivii,la un preț pămîntesc.
Sunt foarte mulțumit !!!
Mai am de lucru pentru voi băeți
Avantajele noastre
Facem reparatie minore gratuit.
Facem reparatie minore gratuit.
Beneficiaza acum
În fiecare lună efectuam concursuri pentru reparații gratuite pe instagram
În fiecare lună efectuam concursuri pentru reparații gratuite pe instagram
Instagram
2 service-uri in Chisinau
2 service-uri in Chisinau
Bodoni 33 și Dacia 24
Deschide
Obțineți un cadou de 250 de lei pentru reparații!
Obțineți un cadou de 250 de lei pentru reparații!
Primiți un cadou
Ne aflăm în Instagram
🔥Vino și aplică pelicula bronată pe bază de hidrogel , ce ajută împotriva loviturilor și regenerează zgârieturile !🤪 😱Îți oferim o garanție de 365 zile ! ⚙️Noi purtăm răspundere pentru calitatea serviciului pe care îl acordăm!
Mama cu pisici are încredere în noi și în profesionalismul pe care îl deținem ! 🛠️ Te putem ajuta în reparația telefoanelor, laptopuri, calculatoare, mașini de cafea.😍 🔩Avem și accesorii potrivite pentru telefonul tău. Vino și convinge-te singur de Abilitățile care le avem !
⭕️ Ai laptopul defect și nu știi cum să-l repari? Noi suntem aici pentru a te ajuta! ....
Ce fac dacă am spart ecranul la telefon ?😭 🛠️ Apelează la un service specializat , care va repara problema și va înlocui ecranul cu altul nou și original ! 😎 Noi lucrăm doar cu piese ORIGINALE și avem grijă ca telefonul tău să lucreze la perfecție! Reparăm orice model de telefon la un PREȚ avantajos !💰
Dragi clienți, dorim să vă anunțăm că duminica aceasta service-ul nu va funcționa 🥲 Data 23.04 ❌ De luni activăm în regim normal.🙏🏻

Saeco este un brand bine cunoscut în lumea aparatelor de cafea, cunoscut pentru produsele sale de înaltă calitate și durabile. Cu toate acestea, ca orice alt aparat, aparatele de cafea Saeco pot suferi din când în când defecțiuni și defecțiuni. În acest articol, vom discuta câteva probleme comune care pot apărea la un aparat de cafea Saeco și pașii pe care îi puteți face pentru a le repara.

Una dintre cele mai frecvente probleme care apar la aparatele de cafea Saeco este o unitate de preparare înfundată. Acest lucru se poate întâmpla dacă aparatul nu a fost curățat corespunzător sau dacă boabele de cafea sunt vechi și vechi. Pentru a remedia această problemă, va trebui să dezasamblați unitatea de preparare și să o curățați temeinic. Asigurați-vă că îndepărtați orice acumulare de zaț de cafea sau uleiuri care s-ar fi putut acumula în interior. Odată ce unitatea de preparare a cafelei este curată, reasamblați-o și testați aparatul pentru a vă asigura că funcționează corect.

O altă problemă frecventă care poate apărea la un aparat de cafea Saeco este o funcționare defectuoasă a măcinătorului. Dacă aparatul dvs. produce o măcinare slabă sau inconsistentă a cafelei, este posibil ca aceasta să se datoreze unei mori înfundate sau uzate. Pentru a remedia această problemă, va trebui să curățați râșnița și să verificați dacă există semne de uzură sau deteriorare. În cazul în care măcinătorul este deteriorat, este posibil să trebuiască să îl înlocuiți.

În cazul în care aparatul de cafea Saeco nu produce deloc cafea, este posibil să se datoreze unui rezervor de apă înfundat sau unei pompe care funcționează defectuos. Pentru a remedia această problemă, va trebui să curățați rezervorul de apă și să verificați dacă există blocaje la pompă. Dacă pompa este deteriorată, este posibil să fie nevoie să o înlocuiți.

În cele din urmă, dacă aparatul dvs. de cafea Saeco se confruntă cu alte probleme pe care nu le puteți rezolva singur, este întotdeauna cel mai bine să consultați manualul producătorului sau să contactați compania pentru asistență. Aceștia vă vor putea oferi informațiile necesare și pașii de depanare pentru a vă repune în funcțiune aparatul.

În concluzie, aparatele de cafea Saeco sunt cunoscute pentru durabilitatea și calitatea lor, dar totuși, din când în când, acestea pot suferi defecțiuni și defecțiuni. Înțelegând câteva probleme comune și modul de remediere a acestora, puteți păstra mașina de cafea Saeco funcționând fără probleme în anii următori. Nu uitați să consultați manualul producătorului sau să contactați compania pentru asistență dacă nu puteți rezolva problema pe cont propriu.

Întrebări frecvente despre reparații Saeco
Care este garanția la serviciile de reparație Saeco?
Garanția la reparațiile efectuate Saeco variază de la 3 pînă la 10 și include garanția la piesa schimbată
Cît timp dureaza reparatia la Saeco?
Majoritatea reparațiilor Saeco meșterii efectueaza în decurs de 2 ore după efectuarea diagnosticării, cu excepția cazurilor mai dificile

Au ramas ceva intrebari?

    Позвонить