Servicii de reparații GSM la Botanica

Date18/06/2024 Views20 Comments0

Autorul articolului:

Александру Одобеску

Administrator

Fondat în 2010, Arron Moldova s-a impus ca un nume de încredere în domeniul reparațiilor electronice în Republica Moldova. Cu o experiență vastă și o pasiune evidentă pentru tehnologie, ne-am extins continuu și suntem bucuroși să vă informăm că filiala noastră din sectorul Botanica, pe strada Dacia 24, a fost deschisă aproximativ acum un an. Această nouă locație reflectă angajamentul nostru față de clienții din zonă, oferind o gamă completă de servicii pentru dispozitive electronice moderne.

În plus, centrul nostru de service Arron Botanica, situat pe strada Dacia 24, reprezintă o soluție convenabilă pentru locuitorii din zonele Sarmizegetusa, Decebal și din împrejurimi. Această locație centrală face accesul mai facil pentru toți cei care doresc servicii profesioniste de reparație telefoane, laptopuri, console și televizoare.

Serviciile Noastre la Centrul Arron Botanica

La Arron Botanica, punem la dispoziția clienților noștri o varietate de servicii specializate, menite să răspundă diferitelor nevoi ale echipamentelor electronice moderne. Printre serviciile noastre se numără:

  • Repararea telefoanelor: Indiferent de brandul sau de problema întâmpinată, echipa noastră de tehnicieni experimentați poate remedia rapid și eficient orice defecțiune.
  • Repararea laptopurilor: De la înlocuirea ecranelor și a tastaturilor până la diagnosticarea și remedierea problemelor de performanță, suntem aici pentru a asigura funcționarea optimă a laptopului dumneavoastră.
  • Reparații console: Oferim soluții profesionale pentru consolele defecte, inclusiv înlocuire acumulator joystick, diagnosticare complexă și multe altele.
  • Reparații Apple: Specializăm în reparații pentru produse Apple, asigurând că dispozitivele dumneavoastră rămân în condiții excelente.
  • Reparații televizoare: Vă oferim servicii complete de reparare pentru televizoarele de toate mărcile și modelele.

Pentru mai multe informații și pentru a vă programa o vizită la centrul nostru de service, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 022 011 137  sau să ne urmăriți pe rețelele noastre sociale pentru ultimele noutăți și oferte speciale.


Date18/06/2024 Views20 Comments0

Автор статьи:

Александру Одобеску

Administrator

Ai nevoie de o consultare?

    Позвонить