O imprimantă fără cartuș reîncărcabil?

Date28/02/2023 Views184 Comments0

Autorul articolului:

Александру Одобеску

Administrator

Pe masura ce tehnologia avanseaza, viata noastra devine din ce in ce mai convenabila si mai eficienta. Una dintre aceste inovatii este o imprimanta care nu necesita cartuse reincarcabile. Acest tip de imprimanta este cunoscut sub numele de imprimanta cu cartuse de cerneala reincarcabile sau imprimanta cu alimentare continua cu cerneala. Ofera durabilitate, economie si imprimare fara probleme.

In cazul imprimantelor traditionale, cartusele trebuie sa fie umplute frecvent si nu intotdeauna de catre dumneavoastra. Dar puteti lucra cu centrul nostru de service si putem reincarca toate modelele la birou sau la domiciliu, dar nu despre asta vorbim acum.

Prima imprimanta laser fara cartus de cerneala:
Se reincarca in „Atentie” 15 secunde, tipareste 2500 de pagini cu o singura reincarcare. Poate va intrebati pentru cine este aceasta masina miraculoasa, dar pentru oricine care tipareste multe documente alb-negru, la birou sau acasa.

Ce mai este interesant la imprimanta care nu necesita reincarcare in centrul de service?
– Aceasta este o noua tehnologie de imprimanta laser in care nu este necesara schimbarea cartusului atunci cand tonerul se termina.
– Puteti deja sa reumpleti singur tonerul, dar cu un dispozitiv special de reumplere

Cat dureaza reincarcarea manuala? 15 secunde, fara procese complicate – cu o miscare usoara a mainii puteti reincarca imprimanta in 15 secunde.
Imprima peste 5000 de pagini

Dar puteti oricand sa comandati serviciul nostru de reincarcare a cartuselor pe site-ul nostru, atat pentru imprimantele laser, cat si pentru cele cu jet de cerneala.

 

Este profitabil să cumpărați o astfel de imprimantă?
Nu există un răspuns definitiv, de fapt, totul depinde de volumul de imprimare, dacă cumpărați o imprimantă pentru acasă și imprimați 20-30 de pagini pe lună, cheltuirea banilor pe o astfel de imprimantă nu este rentabilă din punct de vedere economic. Dar pentru imprimanta de la birou, dacă imprimați de la 1000 de pagini pe lună, atunci în acest caz există un sens și amortizarea unor astfel de costuri va ieși în puțin peste 4 luni.


Date28/02/2023 Views184 Comments0

Автор статьи:

Александру Одобеску

Administrator

Ai nevoie de o consultare?

    Позвонить