Ce trebuie să fac dacă iPhone-ul meu este înghețat la Apple? Un ghid pas cu pas pentru a vă recupera dispozitivul

Date02/09/2023 Views13 Comments0

Autorul articolului:

Александру Одобеску

Administrator

O problemă cu un iPhone care atârnă pe ecranul cu logo-ul Apple (măr) poate provoca multă anxietate în rândul utilizatorilor. Această problemă poate apărea dintr-o varietate de motive, cum ar fi o defecțiune software, o actualizare eșuată sau chiar o defecțiune hardware. În acest articol, vom analiza câteva metode care vă vor ajuta să vă repuneți iPhone-ul în funcțiune dacă acesta a înghețat pe Apple.

Repornirea forțată a dispozitivului
Primul pas în cazul în care iPhone-ul tău se blochează pe logo-ul Apple este să încerci să forțezi o repornire a dispozitivului. Acest lucru poate fi de ajutor în cazul unei defecțiuni temporare a software-ului. Metoda de repornire forțată depinde de modelul de iPhone:
Pentru iPhone 8 și modelele ulterioare: apăsați și eliberați rapid butonul de creștere a volumului, apoi apăsați și eliberați rapid butonul de scădere a volumului, apoi țineți apăsat butonul lateral până când apare logo-ul Apple.
Pentru iPhone 7 și 7 Plus: Țineți apăsat simultan butonul lateral și butonul Volume Down până când apare sigla Apple.
Pentru iPhone 6s și modelele anterioare: Țineți apăsat simultan butonul lateral și butonul Home până când apare sigla Apple.
Restaurarea prin intermediul modului de recuperare
Dacă o repornire forțată nu a funcționat, încercați să restaurați iPhone prin Recovery Mode:
а. Conectați iPhone la un computer cu iTunes (sau Finder pe macOS Catalina și versiunile superioare) instalat.
b. Efectuați o repornire forțată (a se vedea pasul 1), dar nu eliberați butoanele până când nu apare sigla iTunes și ecranul cu cablu.
c. În iTunes (sau Finder), selectați „Restore iPhone” (Restaurare iPhone) și urmați instrucțiunile de pe ecran.

Restaurarea prin modul DFU (Device Firmware Update)
Dacă metodele anterioare nu au funcționat, este posibil ca recuperarea prin modul DFU să fie singura dvs. opțiune. Cu toate acestea, trebuie reținut faptul că această metodă șterge complet toate datele de pe dispozitiv și se recomandă să o folosiți doar ca ultimă soluție:

а. Conectați-vă iPhone-ul la un computer cu iTunes (sau Finder pe macOS Catalina și versiunile superioare) instalat.
b. Urmați pașii de mai jos, corespunzători modelului de iPhone:

Pentru iPhone 8 și modelele ulterioare: apăsați și eliberați rapid butonul Volume Up, apoi apăsați și eliberați rapid butonul Volume Down, urmat de menținerea apăsată a butonului Side. Când ecranul devine negru, țineți apăsat butonul Volume Down împreună cu butonul Side timp de 5 secunde, apoi eliberați butonul Side în timp ce continuați să țineți apăsat butonul Volume Down.
Pentru iPhone 7 și 7 Plus: Țineți apăsat simultan butonul lateral și butonul Volume Down. Când ecranul devine negru, continuați să țineți apăsat butonul Volume Down și eliberați butonul lateral.
Pentru iPhone 6s și modelele anterioare: Țineți apăsat în același timp butonul lateral și butonul Home. Când ecranul devine negru, țineți în continuare apăsat butonul Home și eliberați butonul lateral.
c. Dacă ați făcut totul corect, iTunes (sau Finder) va detecta iPhone-ul în modul DFU și vă va oferi să restaurați dispozitivul.

Concluzie:
Dacă iPhone-ul tău se blochează pe logo-ul Apple, este important să îți păstrezi calmul și să parcurgi metodele recomandate în mod consecvent. Dacă dispozitivul tot nu funcționează după toate încercările, contactați un centru de service autorizat Apple pentru diagnosticare și reparații suplimentare.


Date02/09/2023 Views13 Comments0

Автор статьи:

Александру Одобеску

Administrator

Ai nevoie de o consultare?

    Позвонить