Reparație Pixel in Chisinau

40010 clienti multumiti in 12 ani

70020 dispozitive reparate

Află prețul online

Reparam dispozitivul de la 20 minute

Datorită faptului că avem depozit propriu de piese și toți meșterii sunt pe loc aceasta ne permite să efectuăm reparațiile în cei mai scurți termeni
Reparam dispozitivul de la 20 minute

100% piese de schimb originale

Toate piesele care se schimbă sunt certificate, și cu certificate de garanție pînă la 5 ani
100% piese de schimb originale

Siguranța deplină la toate serviciile

În timpul reparației toate lucrările se fac în fața camerilor de vederi, toată informația este confidențială iar în urma reparației nu dispar piese
Siguranța deplină la toate serviciile

Inregistrarea online a comenzilor

Cu toate acestea, nu ar trebui sa uitam faptul ca sustinerea noastra continua ofera o gama larga de sprijin pentru activitatile noastre.

Ne aflăm în Instagram

Arron Aesthetic ✨ @arron.md 👉Bănulescu Bodoni 33
🔥Cele mai frumoase fete vin la Arron @milly_munteanu_official recomandă serviciile noastre 🥰
👉La Arron fiecare meșter își are domeniul în care lucrează și efectuează reparația 👉Cineva este specializat pe telefoane, cineva doar pe tehnica Apple, cineva pe Calculatoare sau aparate de cafea ✋Dar toți împreună formăm o ECHIPĂ 🔥
Dorim sa va informam ca compania noastra nu va activa in zilele de 25, 31 decembrie si 1 ianuarie. Va dorim un Craciun fericit si un An Nou fericit! Cu respect, Echipa Arron

Feedback de la clienții noștri

Amazing service, great guys, very polite. Fixed everything very fast!

Amazing service, great guys, very polite. Fixed everything very fast!

Я связался с Арроном, имея проблему с моим ноутбуком. Меня проконсультировала менеджер Ирина на высшем уровне!!! Все было подробно объяснено с добротой и профессионализмом. Я рекомендую данную компанию!

Ион Скутару

5/5
С уверенностью рекомендую команду „ArronService…”, ребята хорошо знающие своих мастеров, очень отзывчивые, по земной цене.
Я очень довольна!!!
У меня есть еще работа для вас, ребята.
Recomad cu încredere echipa „ArronService…,băeții care-și cunosc bine meseriasi, foarte recepivii,la un preț pămîntesc.
Sunt foarte mulțumit !!!
Mai am de lucru pentru voi băeți

Ion Scutaru

5/5

M-am adresat la compania Arron, având o problemă cu notebook-ul. Am fost consultat de managerul Irina la cel mai înalt nivel!!! A fost explicat totul in detalii cu amabilitate si profesionism. Recomand compania data!

Atunci cand telefonul Google Pixel are nevoie de reparatii, puteti merge la centrul nostru de service, unde tehnicienii nostri calificati va pot ajuta cu orice defectiune. Suntem specializati in repararea telefoanelor Google Pixel, iar tehnicienii nostri au o experienta vasta cu aceste dispozitive.

Oferim o gama larga de servicii de reparatii pentru telefoanele Google Pixel, inclusiv inlocuirea ecranului, inlocuirea bateriei, repararea carcasei si multe altele. Preturile noastre de reparatii sunt competitive si oferim o garantie pentru toate serviciile noastre.

Daca aveti nevoie de repararea unui telefon Google Pixel, nu ezitati sa ne contactati. Lucram cu telefoane Google Pixel in fiecare zi si va putem ajuta cu orice defectiune. Oferim reparatii rapide si de calitate, astfel incat sa va puteti folosi din nou telefonul cat mai curand posibil.

La centrul nostru de service, oferim, de asemenea, diagnosticare telefonica gratuita, astfel incat sa puteti afla exact ce trebuie reparat. Folosim numai piese si echipamente de calitate pentru a ne asigura ca telefonul dvs. este reparat in mod fiabil.

Daca aveti intrebari legate de repararea telefonului Google Pixel, nu ezitati sa ne contactati. Expertii nostri vor fi bucurosi sa va raspunda la toate intrebarile si sa va ajute sa obtineti ajutorul de care aveti nevoie. Lucram cu telefoane Google Pixel in fiecare zi si suntem bucurosi sa va ajutam cu orice defectiune. La noi, puteti fi sigur ca telefonul dvs. va fi reparat in mod profesionist si eficient.

Centrul nostru de service este situat in centrul orasului, astfel incat puteti ajunge cu usurinta la noi cu transportul public sau cu masina. Suntem deschisi de luni pana vineri intre orele 9:00 – 18:00, sambata intre orele 10:00 – 15:00, duminica intre orele 10:00 – 14:00. De asemenea, va oferim optiunea de a va inscrie online pentru reparatii, astfel incat sa va puteti programa in mod convenabil pentru a beneficia de ajutorul nostru.

Suntem bucurosi sa va ajutam cu repararea telefonului Google Pixel la centrul nostru de service si suntem increzatori ca tehnicienii nostri calificati vor putea remedia orice defectiune in cel mai scurt timp posibil. Nu ezitati sa ne contactati pentru ajutor, vom fi bucurosi sa va ajutam!

Suntem pe harta

Arron Service

Phone repair service
Phone 069 82 77 38
Placeholder or. Chisinau, str.Banulescu Bodoni nr. 33

Arron Service

Phone repair service
Phone 079 92 77 38
Placeholder or. Chisinau, Dacia 24

Întrebări frecvente despre reparații Pixel

Cât costă reparația Pixel?

Prețul serviciilor la repație Pixel variază de la pînă la lei

Care este garanția la serviciile de reparație Pixel?

Garanția la reparațiile efectuate Pixel variază de la pînă la și include garanția la piesa schimbată

Cît timp dureaza reparatia la Pixel?

Majoritatea reparațiilor Pixel meșterii efectueaza în decurs de 2 ore după efectuarea diagnosticării, cu excepția cazurilor mai dificile

Ai nevoie de consultarea tehnicianului?