Reparație Honor in Chisinau

40010 clienti multumiti in 12 ani

70020 dispozitive reparate

Află prețul online

Reparam dispozitivul de la 20 minute

Datorită faptului că avem depozit propriu de piese și toți meșterii sunt pe loc aceasta ne permite să efectuăm reparațiile în cei mai scurți termeni
Reparam dispozitivul de la 20 minute

100% piese de schimb originale

Toate piesele care se schimbă sunt certificate, și cu certificate de garanție pînă la 5 ani
100% piese de schimb originale

Siguranța deplină la toate serviciile

În timpul reparației toate lucrările se fac în fața camerilor de vederi, toată informația este confidențială iar în urma reparației nu dispar piese
Siguranța deplină la toate serviciile

Inregistrarea online a comenzilor

Cu toate acestea, nu ar trebui sa uitam faptul ca sustinerea noastra continua ofera o gama larga de sprijin pentru activitatile noastre.

Ne aflăm în Instagram

Arron Aesthetic ✨ @arron.md 👉Bănulescu Bodoni 33
🔥Cele mai frumoase fete vin la Arron @milly_munteanu_official recomandă serviciile noastre 🥰
👉La Arron fiecare meșter își are domeniul în care lucrează și efectuează reparația 👉Cineva este specializat pe telefoane, cineva doar pe tehnica Apple, cineva pe Calculatoare sau aparate de cafea ✋Dar toți împreună formăm o ECHIPĂ 🔥
Dorim sa va informam ca compania noastra nu va activa in zilele de 25, 31 decembrie si 1 ianuarie. Va dorim un Craciun fericit si un An Nou fericit! Cu respect, Echipa Arron

Feedback de la clienții noștri

Amazing service, great guys, very polite. Fixed everything very fast!

Amazing service, great guys, very polite. Fixed everything very fast!

Я связался с Арроном, имея проблему с моим ноутбуком. Меня проконсультировала менеджер Ирина на высшем уровне!!! Все было подробно объяснено с добротой и профессионализмом. Я рекомендую данную компанию!

Ион Скутару

5/5
С уверенностью рекомендую команду „ArronService…”, ребята хорошо знающие своих мастеров, очень отзывчивые, по земной цене.
Я очень довольна!!!
У меня есть еще работа для вас, ребята.
Recomad cu încredere echipa „ArronService…,băeții care-și cunosc bine meseriasi, foarte recepivii,la un preț pămîntesc.
Sunt foarte mulțumit !!!
Mai am de lucru pentru voi băeți

Ion Scutaru

5/5

M-am adresat la compania Arron, având o problemă cu notebook-ul. Am fost consultat de managerul Irina la cel mai înalt nivel!!! A fost explicat totul in detalii cu amabilitate si profesionism. Recomand compania data!

La centrul nostru de service suntem specializati in repararea telefoanelor marca Honor. Inginerii nostri calificati si experimentati sunt pregatiti sa ofere reparatii de calitate pentru orice model de telefon de onoare.

Oferim o gama larga de servicii, inclusiv repararea ecranului, inlocuirea bateriei, repararea carcasei si multe altele. Oferim, de asemenea, piese de schimb originale de calitate pentru a asigura fiabilitatea si longevitatea reparatiilor.

Centrul nostru de service este dotat cu echipamente si instrumente de ultima generatie, ceea ce ne permite sa efectuam reparatii la un standard ridicat. De asemenea, ne straduim sa facem serviciile noastre accesibile pentru toti clientii nostri, motiv pentru care oferim preturi competitive pentru serviciile noastre.

Daca aveti nevoie de reparatii pentru telefonul dumneavoastra Honor, nu ezitati sa ne contactati. Vom fi bucurosi sa va ajutam si sa va punem dispozitivul din nou in functiune.

Centrul nostru de service este situat in centru si este usor accesibil cu mijloacele de transport in comun. Oferim, de asemenea, un sistem convenabil de programare a reparatiilor, astfel incat sa puteti alege un moment convenabil pentru a vizita centrul nostru.

Intelegem ca telefonul dvs. este un instrument important in viata dvs., asa ca ne propunem sa il reparam cat mai repede posibil. Va garantam ca telefonul dvs. va fi ca nou dupa vizita la centrul nostru de service.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la repararea telefonului dumneavoastra Honor, nu ezitati sa ne contactati. Expertii nostri vor fi bucurosi sa va raspunda la intrebari si sa va ajute sa alegeti cea mai potrivita solutie pentru dispozitivul dumneavoastra.

De asemenea, va incurajam sa aruncati o privire la programul nostru de garantie, care va va oferi linistea ca dispozitivul dvs. este reparat.

Apreciem increderea dumneavoastra si ne straduim sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a va asigura ca veti beneficia de un serviciu de reparatii de calitate pentru dispozitivul dumneavoastra la centrul nostru de service. Asteptam cu nerabdare sa avem vesti de la dumneavoastra!

Suntem pe harta

Arron Service

Phone repair service
Phone 069 82 77 38
Placeholder or. Chisinau, str.Banulescu Bodoni nr. 33

Arron Service

Phone repair service
Phone 079 92 77 38
Placeholder or. Chisinau, Dacia 24

Întrebări frecvente despre reparații Honor

Cât costă reparația Honor?

Prețul serviciilor la repație Honor variază de la pînă la lei

Care este garanția la serviciile de reparație Honor?

Garanția la reparațiile efectuate Honor variază de la pînă la și include garanția la piesa schimbată

Cît timp dureaza reparatia la Honor?

Majoritatea reparațiilor Honor meșterii efectueaza în decurs de 2 ore după efectuarea diagnosticării, cu excepția cazurilor mai dificile

Ai nevoie de consultarea tehnicianului?